23948sdkhjf

Verdo udvider med to direktører

Den randrusianske energivirksomhed trækker tunge erhvervskompetencer ind i bestyrelsen

Verdos repræsentantskab har valgt to nye eksterne bestyrelsesmedlemmer ind.

Det er Helle Damm-Henrichsen, administrerende direktør i Din Forsyning, samt Bjarne Munk Jensen, administrerende direktør i Kredsløb.

Det fremgår af en meddelelse fra Verdo.

Bestyrelsesformand Torben Høeg Bonde glæder sig over, at bestyrelsen bliver styrket af eksterne medlemmer med rødderne dybt forankret i energisektoren:

- Vi står over for milliardstore investeringer, og udviklingen af fremtidens energiforsyning kommer til at definere forholdene for borgerne i Randers og Herning i generationer frem. Derfor er det vigtigt, at vi som bestyrelse dækker hele paletten af kompetencer. Med de to kompetente, eksterne bestyrelsesmedlemmer får vi tilført vigtig erfaring og viden fra energisektoren, som er med til at styrke vores grundlag, og det er jeg rigtig godt tilfreds med, siger Torben Høeg Bonde.

Kompetencer skal styrke fremtidens udfordringer

Verdo præsenterede ved samme lejlighed årsresultatet for 2023. 

Her fremgår det, at Verdo nåede en omsætning på 4 mia. kr., men endte med et samlet resultat på -17,9 mio. kr. Et resultat Verdo selv betegner som utilfredsstillende.

Samlet set har resultatet en karakter, der gør, at Verdo vil benytte anledningen til at give forretningerne et 360-graders tjek, forklarer administrerende direktør Jakob Flyvbjerg Christensen.

- Det er sundt at tage et kig udefra og ind på koncernen og se, om vi er der, hvor vi skal være. Vi befinder os i en tid med globale kriser og stor uforudsigelighed. 2024 kan sagtens blive endnu et vanskeligt år, og det skal Verdo være gearet til, siger Jakob Flyvbjerg Christensen.

På repræsentantskabsmødet blev Hanne Padkjær Sørensen og Niels Jørgen Lange desuden valgt som nye bestyrelsesmedlemmer fra Randers/Kongerslev, mens Bo Bach Svoldgaard og Jan Guldmann blev genvalgt. Derudover blev Poul Venø valgt som nyt bestyrelsesmedlem fra Herning.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125