23948sdkhjf

650 møder på blot fem timer

For første gang nogensinde dannede EWEA Offshore rammen om det årlige netværksarrangement OWIB, hvor direktører, indkøbere og salgschefer fra 12 forskellige lande mødtes.
Deltagerne nikkede, lyttede og gav håndslag til det intense networking event, som samlede sektoren til en lang række møder på rekordtid, for niende år i træk. Dette års event havde særligt fokus på internationale samarbejder, og ikke mindre end 12 lande var repræsenteret, med 150 vindprofessionelle.

Et internationalt præg
Efter en kort velkomst fra Morten Basse, administrerende direktør for Offshoreenergy.dk, lød startklokken for første date, og rummet summede øjeblikkeligt af de mange samtaler. For, som Morten Basse påpegede, så ”er det svært at præsentere sit business proposition på 7,5 minut”.

Selvom andre events på det omfattende messeprogram kunne frygtes at lokke deltagere fra det altid populære netværksevent, så var der stor tilfredshed at spore blandt flere fremmødte, der netop pegede på det spændende i at møde nye mennesker, både fra Danmark og den internationale vindenergibranche:

- Der har været flere interessante emner, og flere af dem planlægger vi også at arbejde videre med. Jeg har tidligere været med til OWIB i Esbjerg, og dette års set-up giver arrangementet et mere internationalt præg. I den henseende bliver EWEA Offshore 2015 et naturligt omdrejningspunkt, siger Martin Bech, sales and operation manager hos Fred. Olsen Windcarrier.

15-minuts-konceptet en succes
En af de andre repræsenterede var Carsten Hyldgaard Nielsen, improvement officer fra Vattenfall. Han var til netværkseventet for første gang:

- Mit job hos Vattenfall er at skabe forbedringer, og hos OWIB fik jeg masser af værdifulde input fra de virksomheder, jeg mødtes med. Jeg er positivt overrasket over al den knowhow, der bare ligger derude og venter på at blive implementeret.

Især var han glad for de korte møder:

- Konceptet med de 15 minutter er rigtig godt. Du har korte møder, der skærer ind til benet, og det er nemt at få et indtryk af, om der er potentiale til videre dialog eller ej, slutter Carsten Hyldgaard Nielsen, der som de fleste andre deltagere havde 12 møder fordelt på 5 timer.

Netværkseventet er arrangeret af Vindmølleindustrien og Offshoreenergy.dk, der i den kommende tid vil evaluere på, om OWIB også i fremtiden skal kombineres med EWEA Offshore hvert andet år.

Kilde: Vindmølleindustrien - www.vindpower.org

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141