23948sdkhjf

SSP Technology sender tre prototypevinger til test

SSP Technology har netop leveret tre prototypevinger på 74,4 meter til Senvion SE's testturbine i Tyskland. En fjerde testvinge samt formværktøjer leveres i den kommende tid.
De tre prototypevinger er blevet fremstillet på SSP Technology’s fabrik i Kirkeby på Sydfyn og blev i slutningen af november transporteret til Tyskland, hvor de blev installeret d. 3. december 2014. En fjerde testvinge samt formværktøjer leveres i den kommende tid.

SSP Technology og Senvion SE har i det seneste år arbejdet intensivt på at udvikle produktionsprocessen og fremstille de mest optimale værktøjer og udstyr, og det er i følge de to samarbejdspartnere lykkedes at opnå en højst innovativ offshore-vindmøllevinge.

- SSP Technology har med dette offshore vinge-projekt udfordret grænserne for hvad der pt. er muligt inden for vindmøllevinger. Cost-effektivisering har under designfasen haft rigtigt stort fokus. SSP Technology har derfor sammen med Senvion SE arbejdet intensivt med at udvikle og optimere produktionsprocessen igennem de fire prototypevinger. Der er udviklet processer, så vingen senere i sin serieproduktion kan fremstilles hurtigt og effektivt og dermed med mindst mulig ”cost”. Projektet har været utroligt spændende og jeg mener at SSP Technology igen, denne gang i samarbejde med Senvion SE, har fået skabt en vinge, der er ideel til offshore, siger Flemming Sørensen, grundlægger og Managing Director, SSP Technology.

De tre prototypevinger skal testes på Senvion SE's 6,2M152 testurbine.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079