23948sdkhjf

Rambøll indtager det engelske olie- og gasmarked

Selskabet vil øge antallet af både medarbejdere og udenlandske kontorer. Det er baggrunden for, at Rambøll nu har opkøbt Apply Altra i Aberdeen i Storbritannien.
Apply Altra har indtil overtagelsen, der trådte i kraft 2. juni, været en del af Apply Group. Navneskiftet til Rambøll Olie & Gas trådte i kraft samme dag. Det oplyser Rambøll.

- Aberdeen har længe stået på vores ønskeliste over steder, vi gerne ville etablere os, og med opkøbet af Apply Altra har vi nu skabt mulighed for at bygge en forretning op i Storbritannien, lyder det fra administrerende direktør John Sørensen, som håber at kunne udvikle det nye britiske kontor.

- Kontoret får strategisk betydning for Rambøll, og vi skal derfor i gang med at rekruttere en ambitiøs leder, der kan stå i spidsen for kontoret og drive den fremtidige udvikling.

Ser frem til at blive en del af Rambøll
- Frasalget sker på baggrund af en strategisk revurdering i Apply, hvor Altra blev vurderet som en ikke-essentiel aktivitet for os. Det glæder os derfor meget, at virksomheden og dens ansatte nu bliver en del af Rambøll, siger CEO i Apply, Peder Sortland, om salget.

Under Rambøll-navnet vil det tidligere Apply Altra fortsætte med at levere specialiserede proceskemiske ingeniørydelser til olie, gas og energisektoren. Firmaet har siden starten for mere end 20 år siden leveret højt specialiserede, skræddersyede og omkostningseffektive ingeniørløsninger til operatørerne i Nordsøen.

Rambøll følger sine kunder
- Det er vores ambition at servicere vores olie- og gaskunder stort set lige meget, hvor de beslutter sig for at tage hen, og det er en anden vigtig grund til at etablere sig i Aberdeen. Aberdeen er jo Storbritanniens offshore olie- og gas by nummer 1. En lokal tilstedeværelse muliggør daglig kontakt med vores kunder, og på samme tid skaber det grobund for at udvide kundeporteføljen, siger John Sørensen.

Med det nye kontor i Storbritannien samt kontorerne i Norge og Danmark dækker Rambøll nu alle sektorer i Nordsøen.

Apply Altra har igennem årene arbejdet for kunder som Mærsk Olie, Total E&O, Apache, Dana Petroleum og Mærsk FPSO på op imod 2500 forskellige olie- og gas installationer.

- Apply Altra’s store viden inden for procesanlæg kommer til at spille godt sammen med resten af Rambølls olie- og gaskompetencer. Vi ønsker at udvikle Aberdeen-kontoret til at kunne tilbyde hele paletten af ingeniørydelser, så vi både kan servicere kunder med projekter i britisk sektor og kunder med internationale projekter, siger John Sørensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094