23948sdkhjf

- Selvom det går godt nu, er det ikke sikkert, det gør det om fem år

Deif kom for nyligt ud af 2023 med en flot fremgang, men det får ikke Skive-virksomheden til at slappe af.

Virksomheden leverer styringer til energianlæg, og i mange år har de leveret en del af dem til fossile energianlæg. Men af gode grunde er der ved at ske en omlægning af energiproduktionen verden over. Derfor kan Deif ikke bare læne sig tilbage og være glad for de nuværende gode resultater, fortæller CEO Christian Nielsen.

- Hvis vi ikke omstiller tids nok til de nye områder, så får vi et problem om nogle år, siger Christian Nielsen.

Han fortæller, at det blandt andet er derfor, Deif i disse år laver en del investeringer i produktudvikling inden for blandt andet den maritime sektor, hvor der i disse år sker stor udvikling.

- Vi har en opgave i at forklare, at selvom det går godt nu, er det ikke sikkert, at det gør det om fem år, hvis vi ikke bliver ved med at udvikle os, siger Christian Nielsen.

Mere komplekse systemer

Christian Nielsen fortæller videre, at Deif blandt andet ser et stort fremtidigt potentiale inden for infrastruktur og styring af blandt andet vind- og solparker og ladestandere.

Her bliver systemerne mere avancerede, lyder det, men den opgave er Deif rustet til at håndtere, lyder det.

- Der sker meget med teknologien i forhold til den grønne omstilling, og systemerne bliver mere komplekse, men det er vi gode til, lyder det selvsikkert fra Christian Nielsen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14