23948sdkhjf

Stifter og direktør giver stafetten videre i stor teknikvirksomhed

Nu skal han i stedet være med til at udvikle forretningen inden for blandt andet opkøb

Medstifter, tidligere ejer og adm. direktør Jens Frost Mikkelsen træder efter 16 år ud af ledelsen i CBRE Teknisk servicepartner, som er specialiseret i tekniske løsninger inden for el, automation og mekanik.

Det sker i forlængelse af, at det daværende Intego tilbage i 2021 blev opkøbt af CBRE, en del af den store internationale udbyder af facility management-løsninger. Siden har Intego, som blev stiftet i 2007 af Jens Frost Mikkelsen og Lars Schjødt, skiftet navn til CBRE Teknisk servicepartner – og nu gives stafetten endegyldigt videre.

- Da jeg solgte Intego til CBRE, tog vi hul på integrationsprocessen, og vi har givet os god tid til det og til at få videreført det bedste fra begge virksomheder. Nu er tiden moden til, at jeg trygt kan give stafetten videre med visheden om, at grundkernen i virksomheden lever videre, udtaler Jens Frost Mikkelsen i en pressemeddelelse.

Nu får Jens Frost Mikkelsen en ny rolle som Operations Development Director, hvor han skal være med til at udvikle forretningen inden for blandt andet opkøb.

Vil fordoble omsætningen

Det bliver Michael Rusborg, som i forvejen er adm. direktør for CBRE GWS Denmark, der kommer til at overtage direktørposten i CBRE Teknisk servicepartner. Da teknikselskabet er en del af CBRE GWS Denmark, vil Michael Rusborg således være direktør for hele forretningsenheden.

I Danmark tæller CBRE i alt 1.400 medarbejdere fordelt på 19 afdelinger, og virksomheden har en målsætning om på fire år at fordoble omsætningen, som i 2022 var på 1,4 mia. kr. 

- Når vi kigger på markedet, ser vi et stort potentiale, lyder det fra Michael Rusborg, som fortsætter:

- Det skal vi indfri ved et endnu stærkere samspil mellem virksomhedernes ekspertiser, hvor vi på den ene side kan levere de tekniske ydelser og på den anden side kan tilbyde data og rådgivning inden for facility management.

CBRE Teknisk Servicepartner A/S
Regnskabsår 2022 2020
Valuta mio. DKK mio. DKK
Nettoomsætning 1.017,5 1.008,5
Bruttofortjeneste 147,6 158,6
Resultat af primær drift 41,4 26,4
Resultat før skat 41,2 26,0
Årets resultat 32,2 20,3
Balancestatus 363,1 300,1
Egenkapital 91,3 59,1
Antal ansatte 936 844
Kilde: CVR

Artiklen er en del af temaet Navnenyt.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094