23948sdkhjf

Robotproducent lander millionordre og dedikerer produktionslinje til vindmøllesegmentet

Robotproducenten Odico har for nylig modtaget en millionordre fra en af deres nuværende kunder i vindmøllesegmentet.

I forbindelse med denne ordre og de gentagne ordrer, som Odico modtager fra vindmøllesegmentet, har man truffet en strategisk beslutning. Odico vil dedikere en af deres produktionslinjer udelukkende til at imødekomme kravene fra vindmøllesegmentet.

Odico er bedst kendt som leverandør af robotter til byggebranchen, hvor man har løsninger til for eksempel skæring af fliser eller automatisk design af støbeforme. Virksomheden laver imidlertid også den mobile robotplatform Drill Mate, som bruges til præcisionsboring af valsede metalprofiler, som blandt andet er relevant i vindmølleindustrien.

- Vi er stolte af at fortsætte denne spændende rejse inden for vindmøllesegmentet. Vores team er ivrige efter at påbegynde produktionen af den nyeste ordre, som vil udnytte den fulde kapacitet på den dedikerede produktionslinje i den kommende tid. Denne indsats afspejler vores mål om at levere løsninger af høj kvalitet, der opfylder de unikke behov i vindmøllesegmentet, siger Alexander N. Andersen, CCO hos Odico.

Se nøgletal for:
Læs mere om: robotter
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.563