23948sdkhjf

Holtab styrker sin position på det danske marked med oprettelsen af aktieselskab

Holtab oplever stigende efterspørgsel på deres kompetencer inden for grøn omstilling og dermed en voksende kundeportefølje i Danmark og har derfor oprettet aktieselskabet Holtab Danmark A/S.

Som producent og leverandør af transformerstationer og teknikhuse i Norden så Holtab et stort potentiale for at etablere sig på det danske marked med flere igangværende projekter i Danmark samt en stigende efterspørgsel på leverancer inden for elektrificering og grøn omstilling på det danske marked. Derfor valgte selskabet med hovedsæde i Sverige tilbage i september 2022 at oprette aktieselskabet Holtab Danmark A/S.

“Vi har i næsten ti år været en filial af det svenske firma Holtab AB, hvor vi først har opereret på det danske marked via agenturer og senere under eget brand, Holtab Danmark. Vores erfaringer efter selskabets oprettelse er gode. Med vores omsætning og markedsandele samt en voksende kundeportefølje i landet har det været den helt rigtige beslutning at kunne reagere og agere på danske markedsbetingelser,” fortæller Country Manager i Holtab Danmark, Ebbe Klarskov.

Holtab Danmark A/S styrket på salgssiden
I forbindelse med oprettelsen af Holtab Danmark A/S har selskabet styrket deres danske medarbejderstab med Anders Corydon, som med et teknisk- og salgsorienteret mindset vil bistå og servicere kunder på det danske marked. Anders kommer med en baggrund som intern sælger af elmotorer til OEM-kunder i hele Europa og kommer til at agere salgsbackup for de danske sælgere i Holtab. “Vi oplever et generelt pres på markedet og stor efterspørgsel på vores kompetencer inden for grøn omstilling i Danmark. Vores nye medarbejder bistår og støtter derfor vores kunder med rådgivning, vejledning og opfølgning i forbindelse med tekniske spørgsmål, f.eks. inden for E-mobility og ladeløsninger,” siger Ebbe Klarskov. Han fortæller, at selskabet har planer om at tilføre flere kompetencer til selskabet i form af en administrativ, økonomiansvarlig medarbejder, da handel fremover vil komme til at kaste mere administration og økonomi af sig. 

OM HOLTAB
Med et forestående 50 års jubilæum i 2023 har Holtab gennem årtier hjulpet kunder og entreprenører i Norden og i andre dele af Europa med at konstruere, bygge og udruste transformatorstationer og teknikhuse. Holtabs samarbejdspartnere og kunder findes inden for forskellige virksomheder med kraftdistribution som fællesnævner. Derfor beskæftiger Holtab Danmark sig med nedenstående fire, primære områder:
  • Vind- og solenergi med komplet udstyrede stationer og tavleanlæg med kundespecifikke løsninger
  • Netstationer og lavspændingskoblingsanlæg til nordiske elforsyningsselskaber
  • Strømforsyning til såvel større industrielle anlæg som til store byggeprojekter
  • Specialtilpassede løsninger til tog- og sporvejstrafik
www.holtab.com
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078