23948sdkhjf

Innoterm og Dansk Energi Service rykker sammen under samme hat og tag

I forlængelse af at de to virksomheder Innoterm og Dansk Energi Service er blevet lagt sammen til Exodraft Energy, flyttede Innoterm den 1. juni fra Kolding til Dansk Energi Services lokaler i Vejle. 

Den fysiske sammenlægning af de to virksomheder er ifølge administrerende direktør i Exodraft Group Anders Haugaard nødvendig for, at den nye virksomhedsstruktur kan komme ud at leve i virkeligheden:

- Ved at samle de to afdelinger under samme tag i Vejle gør vi det nemmere for vores kunder og medarbejdere at drage nytte af alle fordelene ved sammenlægningen. Samtidig er det med til at vise en samlet identitet udadtil og gøre det tydeligt for omverdenen, at vi nu har hævet vores kompetencer og service til næste niveau. Vi ønsker at gøre det nemmere for aktører i energisektoren at optimere deres varme-, kulde- og energiløsninger til gavn for både deres forretning og miljøet. Den opgave er Exodraft Energy nu stærkt rustet til at løse, siger Anders Haugaard. 

Exodraft Energy, som er en del af Exodraft Group, tilbyder på baggrund af mere end 30 års erfaring at designe, installere, servicere og optimere større energitekniske anlæg. Det helt store fokus er – udover at optimere driften – at sikre en grønnere energi. 

Anders Haugaard ser Exodraft Energy som en vigtig del af løsningen på klimaudfordringerne:

- Energiforbruget i industrien, bygninger og til transport er i dag den største synder, når det kommer til CO2-udslip. Faktisk står den for 73,2% af den globale CO2-udledning, og dette vil kun blive værre. Hvis vi skal løse klimaudfordringerne, er det derfor afgørende, at netop disse områder griber til handling. Det kan bl.a. gøres ved at omdanne konventionelle energiløsninger til langtidsholdbare, klimavenlige løsninger. Det er vores helt store ambition med oprettelsen af Exodraft Energy, siger Anders Haugaard.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.328