23948sdkhjf

25 globale energieksperter deltager på Energy Europe

Der bliver kontant viden at hente fra Danmarks 25 vigtigste eksportmarkeder på energiområdet på landets første messe for vedvarende energi.
Eksportrådet under Udenrigsministeriet henter alle sine 25 sektoreksperter indenfor klima- og energi til Energy Europe i Bella Center.

Eksperterne er ankermænd indenfor energispørgsmål på danske ambassader og konsulater i lande som Kina, USA, Rusland, Brasilien og Sydafrika. Danske og udenlandske erhvervsfolk har mulighed for et personligt møde med en eller flere af de 25 eksperter.

To ministre og en kommissær
Energy Europe er Danmarks første messe, der indeholder hele spektret af vedvarende energi; fra solceller over biogas til vindmøller og dertil alt indenfor green tech. Messen afholdes i Bella Center fra den 23. til den 25. maj og samler branchen fra 12 lande i Nord- og Centraleuropa.

Energiminister Martin Lidegaard og EU's kommissær for klimaområdet, Connie Hedegaard, åbner messen, og erhvervs- og investeringsminister Pia Olsen Dyhr besøger messen.
- Det glæder mig, at Danmark har fået en messe for vedvarende energi. Det er så oplagt, at man kan undre sig over, at det ikke er sket før, siger Pia Olsen Dyhr og forsætter:

- Jeg håber, at messen er kommet for at blive. Det vil være med til at cementere Danmarks førende rolle indenfor vedvarende energi og cleantech. Det vil være til stor gavn for både eksporten og muligheden for at tiltrække udenlandske investorer. Energy Europe kan blive stedet, hvor nye værdifulde kontakter vil knyttes, og kontrakter underskrives.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078