23948sdkhjf

B.V. Electronic overtager aktiviteterne i AquaCon

B.V. Electronic overtager aktiviteterne i AquaCon, hvilket skal styrke virksomhedens kompetencer og ydelser til den danske forsyningsbranche.
Gennem overtagelsen af aktiviteterne i AquaCon kan B.V. Electronic (BVE) nu tilbyde kunderne i forsyningsbranchen et tilpasset produktprogram inden for procesinstrumentering til måling og regulering af procesværdier, i forbindelse med analyser, dosering, flow, niveau og tryk.

BVE er en af Danmarks største leverandører af styrings-, regulerings- og overvågningsløsninger (SRO) til den danske forsyningsbranche.

En del af BVE's forretningssucces i forsyningsbranchen har været baseret på, at virksomheden har taget ansvaret for korrekt udvælgelse, opsætning og integration af procesrelevante komponenter som PLC udstyr, tavler, frekvensomformere, flowmålere, pumper, trykmålere mm. Den del af forretningen styrker BVE nu med overtagelse af aktiviteterne i AquaCon. Den hidtidige direktør i AquaCon fortsætter sit arbejde med instrumentering i BVE-regi. Det giver BVE en udvidelse af komponentsortimentet og en styrkelse af kompetencerne.

- Dette tiltag er en del af den overordnede strategi med at udvide og udvikle B.V. Electronic, så virksomheden bliver endnu stærkere inden for forsyningsbranchen i Danmark. Med opkøbet af AquaCon vil kunderne opleve endnu større viden og kompetencer omkring de tekniske installationer. Vi har et bredt sortiment af kvalitetsprodukter, og samtidig har vi i Peter Brangstrup vel en af landet dygtigste medarbejdere inden for instrumentering, siger Kurt G. Andersen, adm. direktør for B.V. Electronic.

Peter Brangstrup vil drive aktiviteterne videre fra BVE's kontor i Lejre, men hans kompetencer vil gennem BVE's andre kontorer i Stilling og Skive blive tilgængelig for forsyningskunder over hele Danmark.

- Jeg ser en stor mulighed i at fortsætte arbejdet med instrumentering i BVE's regi. En af grundene til BVE's succes er, at det en innovativ virksomhed, der med egne produkter har mulighed for at differentiere sig fra konkurrenterne. Samtidig tager de altid ansvar for kunden og sørger for, at tingene fungerer. Det er vigtigt i denne branche, og det repræsenterer også det, vi har stået for i AquaCon, siger Peter Brangstrup.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093