23948sdkhjf

Tysk opfindelse sparer installatører for tid og bøvl med forskruninger

| Medlemsnyhed | Indrykket af Megatrade Beslag A/S

Med en GCC-forskruning fra tyske Gerich kan en forskruning fæstnes i en tavle på få sekunder – uden brug af møtrik på bagsiden. Megatrade har agenturet og ser store muligheder for at vinde markedsandele med det smarte system.

I industrien bruges der hvert år hundredtusindvis af forskruninger. De anvendes overalt hvor der er kabler og monteres traditionelt med en møtrik på bagsiden af en el tavle, samleboks eller den maskine, man fører kablet ind i. Det tager tid og kan være en frustrerende øvelse, hvis der ikke er meget plads at arbejde på. Det laver en ny tysk opfindelse nu helt om på. Med en GCC-forskruning fra det lille familieejede opfinderfirma Gerich, klemmes forskruningen lynhurtigt på plads udefra med et håndværktøj. På bagsiden holdes forskruningen fast med en kunststofring.

– Det minder lidt om at sætte en blindnitte. Montagen tager tre-fire sekunder, og skal der monteres mange hundrede om dagen, er der hurtigt sparet masser af tid og besvær, forklarer salgschef Anders Melgaard fra Megatrade, der ser frem til at introducere det ny produkt på markedet. Megatrade har allerede kontakt til en tavleproducent i Danmark der bruger 60.000 forskruninger om året, så totalmarkedet skønnes til at være på mindst en halv million forskruninger.

Kan tåle vibrationer

GCC-forskruningen er lidt dyrere end den traditionelle med møtrik, men den har mange fordele.

– For eksempel egner den sig fremragende til vindmøller og andre produkter, hvor vibrationerne er stærke. Den løsner sig simpelthen ikke, som forskruninger med møtrikker kan gøre, tilføjer Anders Melgaard fra Megatrade.

GCC-forskruningen er VDE- og ROHS-certificeret og patenteret.

En god video, der viser, hvordan man lynhurtigt fæstner en GCC-forskruning, kan ses her på YouTube.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Megatrade Beslag A/S

Gungevej 5
2650 Hvidovre
Danmark
Megatrade Beslag A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094