23948sdkhjf
Del siden

Megatrade

Megatrade har i over 50 år været en førende aktør inden for industriel sourcing, hvor vi specialiserer os i indkøb af produkter og udvikling af skræddersyede løsninger til kunder verden over. Vores engagement i bæredygtighed driver os til at tilbyde alternative produkter, der bidrager til en mere bæredygtig fremtid.

Kerneforretning
Sourcing er kernen i Megatrades aktiviteter. Med fem årtiers erfaring styrker vi vores kunder ved at opfylde selv de mest komplekse krav. Vores omfattende globale netværk af leverandører gør det muligt for os at levere skræddersyede løsninger, der imødekommer specifikke kundebehov.

Produktudvalg
Megatrade tilbyder et bredt produktsortiment med over 7.000 varer tilgængelige. Vi hjælper mange virksomheder dagligt ved at levere kvalitetskomponenter fra omhyggeligt udvalgte leverandører, der prioriterer holdbarhed og stabilitet.

Kundefællesskab
Vi stræber efter at være en betroet partner for vores kunder og gøre den globale sourcing af industrielle komponenter så enkel som muligt. Vores mål er at skabe en problemfri og effektiv proces, hvor vi tilbyder skræddersyede løsninger, der spænder fra c-dele til fuldt tilpassede tilbud.

Fra design til produktion
Vores dedikerede team af produkteksperter og tekniske specialister arbejder tæt sammen med kunderne gennem alle projektets faser.

Dette inkluderer:

  • Indledende forberedelse af blueprint
  • Design og godkendelse af det endelige produkt
  • Produktionsplanlægning og fremstilling
     

Omfattende support
Megatrade tilbyder omfattende support til både installation og test af de leverede løsninger. Vores mission er at sikre, at kunderne får den bedst mulige oplevelse og modtager produkter, der opfylder deres forventninger og krav.

Ved at vælge Megatrade vælger du ikke blot en leverandør; du indgår et partnerskab med en virksomhed, der er engageret i din succes på alle områder inden for industriel sourcing.

Organisation og medarbejdere
Megatrade har i dag en medarbejderstab på 22 personer, fordelt på 16 i Hvidovre, 2 i Brande og 4 i Shanghai.

Virksomheden er kendetegnet ved en flad organisationsstruktur, hvor hver medarbejder har et klart defineret ansvarsområde. Alle ansatte besidder en relevant uddannelses- og erfaringsbaggrund, der matcher deres specifikke ansvarsområder. Dette har altid været en central del af vores forretningsgrundlag og konkurrenceevne.

De medarbejdere, der arbejder med salgsfunktioner, herunder teknisk rådgivning og håndtering af beslag- og låseprojekter, har både teknisk og merkantil baggrund.  Dette sikrer, at vi kan tilbyde vores kunder den bedst mulige service og ekspertise inden for vores felt.

Megatrade
Gungevej 5
2650 Hvidovre
Danmark
CVR nummer: DK51650719
22
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047