23948sdkhjf

Skal du bruge en sixpack ?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Georg Fischer A/S

Nu introducerer GF den nye kompakte Signet 9950 seks-kanal transmitter. Tilslut op til 6 enheder til transmitteren som fungerer med 4-20 mA signal.

9950 seks-kanal transmitteren er lige så nem at sætte op som en sensor, men har transmitterens styrke og fleksibilitet. Tilslut op til seks sensorer til transmitteren via serieforbindelse. Flere relæ-tilstande gør det muligt at bruge op til tre signaler til styring af et enkelt relæ.

9950-transmitteren understøtter alle lignende sensorer eller en blanding af GF Piping System-sensorer. Sensortyper og tilbehør understøttet af 9950 er GF flow (frekvens og/eller digital S³L), pH/ORP, ledningsevne/resistivitet, salinity, temperatur, tryk, niveau, opløst ilt og enhver enhed, der transmitterer et 4 til 20 mA signal når den bruges sammen med enkeltkanal 3-8058 iGo® Signal Converter.

Stor fleksibilitet
Uafhængig seks-kanal transmitter, flow, pH, ORP, ledningsevne, resistivitet, tryk, temperatur, niveau, volumen, salinitet, opløst ilt og andre (4 til 20 mA).

Avancerede muligheder
Med indbygget ur/kalender, afledte funktioner, avanceret relædrift og boolsk logik har du utallige konfigurationer til at opfylde dine behov for processtyring.

Strømlinet drift
Nu med to, fire og seks-kanals muligheder kan 9950 nemt erstatte flere transmittere i et system og samtidig tilbyde avanceret funktionalitet.

Forenklet automatisering
Automatisér processer med matematiske og logikkontrollerede relæer.

Læs meget mere om alle mulighederne med Signet 9950 på GF's hjemmeside.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Georg Fischer A/S

Roskildevej 342E
2630 Taastrup
Danmark
Georg Fischer A/S

Billeder & videoer

Signet 9950 seks-kanal transmitterSignet 9950 seks-kanal transmitter

Send til en kollega

0.11