23948sdkhjf
Del siden

Georg Fischer A/S

Vi udvikler og markedsfører rørsystemer til sikker distribution af vand samt sikker transport af industrivæsker og -gasser. Mere end 60.000 produkter giver mulighed for individuelle løsninger til en bred vifte af krævende anvendelsesområder og processer inden for mange forskellige sektorer. Vores kunder har i mange år haft tillid til – og nydt godt af – vores dybtgående markedskendskab, vores produkt- og anvendelsesekspertise og vores mere end 50 års erfaring med plast.

En virksomheds innovationslyst er nøglen til dens vækst og fremtidige succes. Georg Fischer har i mere end 200 år været aktivt dedikeret til forskning og udvkling i global målestok. Som et resultat af dette sætter vores produkter og systemer standarden over hele verden. De utallige patenter, godkendelser og priser er et tegn på denne unikke innovationskapacitet.

Kunderne i industrien, forsyningsselskaber og inden for VVS-branchen over hele verden nyder godt af vores markedsviden og innovative løsninger til deres applikationer. Vi tilbyder mere end 60.000 kvalitetsprodukter og udvikler skræddersyede rørsystemer til behandling og distribution af vand samt sikker transport af industrivæsker og -gasser. Vores portefølje dækker hovedsageligt applikationer inden for vandkredsløbet som f.eks. vand- og gasforsyning, vandbehandling, bygningsteknik, energi, marine, kemiske procesindustri, mikroelektronik og køling af mad og drikkevarer.

Georg Fischer A/S
Roskildevej 342E
2630 Taastrup
Danmark
CVR nummer: DK63951315
P nummer: 1002180577
15
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.031