23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Del 3: Udskiftede styring - producerer nu strøm 99% af tiden

Efter optimeringen af den 20-år gamle Nordex N60 1,3MW vindmølle i Filskov, oplevede Spica Technology nu ikke længere uplanlagte stop

Optimeringen af Spica Technologys nyerhvervede vindmølle gik næsten som planlagt. Projektet tog tre dage og indebar udskiftning af selve controlleren, så den gamle blev erstattet af den nye Spica Retrofit Controller. Herudover blev sensorer og målere udskiftet, så det er muligt at styre møllen automatisk. 

På trods af at Spica Technology har installeret Spica Retrofit Controller i over 100 vindmøller, er der altid risiko for, at der opstår scenarier med mindre problemer efterfølgende. 

I dette specifikke tilfælde oplevede vi ganske kort tid efter installationen af nyt styresystem, et krøjestop på møllen. Det blev dog hurtigt løst ved et enkelt besøg. 

Efter opdateringen kørte møllen som forventet efter en sådan opdatering. Inden opdateringen havde møllen otte uplanlagte stop. Efter opdateringen havde møllen kun dette ene stop. 

Det forventes nu, at der ikke koommer flere stop. Netop som erfaringen er fra tidligere retrofittede vindmøller. 

I forhold til produktionen af KW, var det på daværende tidspunkt endnu ikke muligt at måle noget. For som Benny Thomsen, CEO hos Spica Technology fortalte, så var det netop det forår overraskende vindstille i Danmark. 

Følg med når vi igen om ca. to uger deler næste udvikling i optimeringen af vores egen 20-år gamle vindmølle. 

>> Følg Spica Technology på LinkedIn <<

Facts om Spica Retrofit Controller

  • Benyttet siden 2013
  • Det mest brugte retrofitsystem i Europa
  • Garanteret levetidsforlængelse af din mølle
  • Designet til at passe alle mølletyper, idet vi tilpasser systemet til netop din mølle

Har du spørgsmål til vores retrofitstyring, processen omkring vores egen retrofittede mølle eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte CTO, Anders B. Jensen på tlf. 22901440. 

Spica Technology ApS
Ørstedsvej 5
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28713053
P nummer: 1011346622

Kontaktperson

AF
Anja Feldberg
Marketingansvarlig
akf@spicatech.dk

Send til en kollega

0.031