23948sdkhjf
Del siden

Spica Technology ApS

Innovativ software og elektronik til vindmøllebranchen

Spica Technology ApS er en international ingeniørvirksomhed 100% dedikeret til vindmølleindustrien. Siden 1997, har Spica Technology fra hovedkontoret i Silkeborg udviklet, produceret og installeret innovativ software, elektronik og elektriske komponenter i nye og eksisterende vindmøller – både onshore og offshore. Med speciale i vindmøllestyringer og eltavler, har Spica Technology leveret til kunder i vindmølleindustrien over hele verden.

  • Styresystemer til retrofit af aldrende vindmøller
  • Eltavler og SCADA dataopsamling til MW møller
  • Elektriske reservedele og testudstyr
  • 100% fokus på vindbranchen
  • Produktudvikling, hvor kunden har rettighederne (IPR)
  • 20 år i vindbranchen
  • Fleksibel og pålidelig - Vi leverer altid til tiden

Læs mere om Spica Technology ApS eller se vores profilfilm på YouTube.

Se også vores time-lapse video på YouTube, hvor to af Spica's teknikere retrofitter én af fire vindmøller i Ildved, Danmark, med vores styresystem til retrofit af aldrende vindmøller.

Bachmann OEM forhandler og FT Integration Partner

Spica Technology har et tæt samarbejde med andre aktører inden for den internationale vindindustri for at styrke udviklingen for industrien og skabe de bedste muligheder for vindmøllen, så vindmølleejere får mest muligt ud af vindmøllens ydeevne. Det er gennem årene blevet til samarbejde på tværs af landegrænser heriblandt som OEM forhandler af Bachmann electronic GmbH og siden 2017 som FT Integration Partner hos FT Technologies Ltd.

Læs mere om vores samarbejdspartnere her.

Spica Controls Webshop | www.spicacontrols.com

I forlængelse af vores OEM forhandleraftale med Bachmann electronic GmbH, har vi muligheden for at tilbyde salg og support af Bachmann PLC og CPU moduler. Prisforespørgsel af modulerne kan bl.a. ske via vores online B2B webshop "Spica Controls Webshop" på www.spicacontrols.com.

Spica Technology ApS
Bergsøesvej 12
8600 Silkeborg
Danmark
CVR nummer: DK28713053
P nummer: 1011346622
26
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.064