23948sdkhjf

Nye robot batterier

| Medlemsnyhed | Indrykket af Celltech A/S

Celltech har årelang erfaring med udvikling, design, produktion og certificering af batteriløsninger og vi har allerede flere forskellige batterier klar til robotter, ARMs, AGVs etc.

Industriel automatisering, robotteknologi og fuldt automatiseret lagre er i hastig vækst. Et sikkert og pålideligt batterisystem med lang levetid er epicenteret af en velfungerende og omkostningseffektiv løsning, der muliggør denne form for vækst. Derfor har vi udviklet forskellige batteri platforme, som danner grundlag for hurtigt go-to-market løsninger. 

Læs mere om nogle af vores batteri platforme HER.

Celltech Gruppens seks nordiske salgskontorer samt salgskontorer i England, Tyskland Kina og Hong Kong, kan hjælpe med alle faser af en produktlancering. Vi kan bistå udvikling, sourcing, test, verificering, prototyper, produktion, godkendelser og logistik.
I Celltech R&D teams lokaliseret i Sverige, Finland, Tyskland og i Kina, står vi for mekanisk og elektrisk design samt test og analyse af batterier. Med fabrikker i Finland, Sverige, Tyskland og Kina, kan vi skalere produktion størrelser i forhold til vores kunders behov, samt optimere logistik setup.

Har du spørgsmål om batterier, teknologi Trend eller produktion af batteriløsninger, så tøv ikke med at kontakte os – vi kan batterier.

Med venlig hilsen
Celltech Gruppen.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Celltech A/S

Lejrvej 25
3500 Værløse
Danmark
Celltech A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.11