23948sdkhjf
Del siden

Celltech A/S

Celltech Gruppen er den førende leverandør af batterier i Norden.

Siden 1984 har Celltech leveret standard batterier samt udviklet og produceret OEM batteriløsninger. Med seks nordiske salgskontorer placeret i Danmark, Sverige, Finland og Norge, samt England, Tyskland, Bulgarien og to internationale salgskontorer, har Celltech Gruppen lokal tilstedeværelse og global rækkevidde som sikrer et partner set-up til hver enkelt kundes behov.

Celltech Gruppen samarbejder med anerkendte producenter og er derfor ikke låst til ét specifikt brand. Denne uafhængighed og fleksibilitet, sikrer at vi leverer den bedste batteriløsning til ethvert kundebehov, både teknisk og kommercielt. Fra lagre i alle nordiske lande, tilbydes dag-til-dag-levering og med logistisk HUB i Hong Kong kan vi levere Worldwide.

Med R&D afdelinger i Finland, Tyskland , England, Bulgarien og Kina bistår vi i design fasen (mekanisk og elektrisk) og hurtig levering af prototyper. In-house test (Klima, funktion, EMC, Transport etc.) sikrer batteriløsningen får de korrekte godkendelser i henhold til behov, krav og marked.

Vores batteriløsninger produceres på vores egne fabrikker i  Finland, Tyskland, England, Bulgarien eller Kina, hvilket giver os fuld kontrol over produktionen og mulighed for hurtig skalering hvis ønsket.

Fremme bæredygtighed med Celltech lifecycle
Hos Celltech mener vi, at bæredygtighed er en væsentlig overvejelse i alle faser af en batteriløsnings livscyklus.
Vores tilgang er baseret på den cirkulære økonomimodel, Celltech Lifecycle, som giver os mulighed for at udvikle langtidsholdbare batteriløsninger.

Vi er guiden igennem den komplekse verden af batterier, godkendelser og logistik.

Skal du optimere en eksisterende løsning eller udvikle en ny batteriløsning, så er du altid velkommen hos Celltech Gruppen.

Celltech A/S
- Vi kan batterier

www.celltech-group.com

www.celltech.dk

 

 

Celltech A/S
Lejrvej 25
3500 Værløse
Danmark
CVR nummer: DK13785546
P nummer: 1000624665
330
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047