23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt ansigt ved Adding Engineering

Vi byder med stor glæde velkommen til Stærkstrømsingeniør Kasper Peter Palm hos Adding Engineering i vores afdeling i Ballerup.

Kasper Peter Palm er tiltrådt i en stilling som Projektleder hos ingeniørvirksomheden Adding Engineering, hvor han bliver tilknyttet Ballerup-afdelingen.

 Kasper er uddannet Stærkstrømsingeniør fra DTU-Ballerup og har igennem sine tidligere ansættelser erfaring med teknisk design af mellemspændingsanlæg, projektledelse og site arbejde.

Kasper har tidligere arbejdet som Power-Engineer hos Siemens A/S, hvor han varetog den tekniske projektledelse af primært MV-anlæg for flere forskellige kunder.

Projektledelsen omfattede deltagelse i tilbudsgivning og salg af anlæggene. For de fleste projekter deltog han under både FAT og SAT af disse anlæg.

Efterfølgende har Kasper været Teknisk Lead på udførelsen af flere projekter, herunder 60/20 kV stationer, på hvilke han også fungerede som Site Supervisor.

Kasper kommer derfor med stor design erfaring, der understøttes af hans virke som Site Supervisor under montage og idriftsætning.

Speciale:

Design og specifikation af MV udstyr
Fabrikstest og Site Acceptance Test
El-teknisk site supervision
El-teknisk projektledelse
Nettilslutning af vind-projekter
Nettilslutning af solenergi-projekter
 

 Vi byder velkommen til Kasper Peter Palm ved Adding Engineering.

adding.dk

Adding Engineering ApS
Gasværksvej 24
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32348955
P nummer: 1018016113

Kontaktperson

MMS
Mie Momsen Sloth
Marketingkoordinator
+45 61659985 mms@adding.dk

Send til en kollega

0.047