23948sdkhjf

Fakta om udbudet

Offentliggjort
Udbudstype
Offentligt udbud

Udbyder

Miljøstyrelsen

Eksternt kvalitetstjek af Miljøstyrelsens faglige miljø- og sundhedsvurdringer af ansøgninger om dispensationer til pesticider


Miljøstyrelsen

OpgavebeskrivelseMiljøstyrelsen skal have udført et eksternt kvalitetstjek af de faglige miljø- og sundhedsvurderinger, som er blevet foretaget i forbindelse med ansøgninger om dispensationer, før Miljøstyrelsen kan træffe endelig afgørelse i sager vedrørende dispensation til pesticider.
Annonceret26. februar 2020 22:55:00 CET
Deadline11. marts 2020 12:00:00 CET
UdbudstypeMindre danske udbud
OpgavetypeTjenesteydelser
UdbudsformOffentligt/åbent udbud
CPV kode90721000
MyndighedstypeStat
Skønnet kontraktsum920 000,00

Dokumenter & materiale

Dokumenter> application/pdf
> application/pdf
> application/pdf
> application/pdf
> application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document

Tildelings- og udvælgelseskriterier

TildelingskriterierØkonomisk mest fordelagtige bud
Uddybning af tildelingskriterierPris 10 %: Tilbudsgiver skal give én timepris, som skal være gældende for alle de medarbejdere, der tilknyttes opgaven. Det tillægges positiv betydning, jo lavere den tilbudte pris er.

Der gøres opmærksom på, at der i de to delaftaler er angivet et max beløb, som ikke kan overskrides. Se nærmere i kontraktudkast for de enkelte delaftaler.

Tidsplan 40 %: Tilbudsgiver skal beskrive, hvordan de overordnet vil håndtere opgaven samt beskrive, hvordan de vil opfylde Ordregivers behov i forhold til tidsplanen beskrevet i Opgavebeskrivelsen. Det tillægges positiv betydning, i hvor høj grad Tilbudsgiveren har mulighed for at opfylde Ordregivers behov i forhold til tidsplanen som beskrevet i Opgavebeskrivelsen.

Faglige kompetencer 50 %: Tilbudsgiver skal sende CV’er indeholdende de relevante faglige kvalifikationer og erfaringer for de medarbejdere, der skal stå for opgavens løsning. De må maksimalt aflevere fire CV’er. Hvert CV må maksimalt udgøre én A4-side. Det tillægges positiv betydning, at de medarbejdere, der skal løse opgaven, har erfaring med at udføre sundheds- og/eller miljøvurderinger (herunder vurdering af skæbne og adfærd samt miljømæssige risikovurderinger) af pesticider, alternativt biocider, herunder har kendskab til EU-vejledninger og danske vurderingsprincipper.
Udvælgelseskriterier

Kontaktperson

NavnVibeke Møller
Telefon+45 72544000
E-mailvm@mst.dk

Ordregiver

NavnMiljøstyrelsen
AdresseTolderlundsvej 5
5000 Odense C
DK
Telefon+45 22352250
E-mailmst@mst.dk
WWWhttp://www.mst.dk

Modtager af tilbud

NavnMiljøstyrelsen
Adresse for modtagelse af tilbudvm@mst.dk

Send til en kollega

0.094