23948sdkhjf

Fakta om udbudet

Offentliggjort
18.02.2019
Udbudstype
Begrænset udbud

Anmodning om deltagelse

Til
11.03.2019 Kl. 18:00

Addresse
https://www.rib-software.dk/udbudsportal

Udbyder

Fredensborg Kommune

Gymnastikkens Hus - opførelse af nye Idrætsfaciliteter i tilknytning til, samt renovering af, Holmegårdshallen


Fredensborg Kommune

Opgavebeskrivelse Fredensborg Kommune har besluttet, at opføre Gymnastikkens Hus, som primært skal benyttes af Nivå Gymnastikforening, og sekundært af Kokkedal Skole og andre brugere. Nivå Gymnastikforening er en af Fredensborg Kommunes største idrætsforeninger med over 1000 medlemmer, og benytter pt. Holmegårdshallen. Der skal opføres en idrætshal på ca. 1.700 m2, som skal sammenbygges med den tilstødende Holmegårdshal på ca. 1.000 m2. Holmegårdshallen skal renoveres i sammenhæng hermed. De nære udenomsarealer omlægges som del af opgaven. Totalentrepriseudbuddet vil blive udbudt på baggrund af et myndighedsprojekt med tilhørende byggetilladelse.
Totalentreprise i begrænset udbud.
Der henvises i øvrigt til vedhæftede udbudsannonce vedr. Personlige forhold, Teknisk kapacitet og Økonomisk og finansiel kapacitet til brug for ansøgning om deltagelse.
Annonceret 18. februar 2019 18:00:00 CET
Deadline 11. marts 2019 18:00:00 CET
Udbudstype Mindre danske udbud
Opgavetype Bygge- og anlægsopgaver
Udbudsform Begrænset licitation med prækvalifikation
Antal prækvalificerede tilbudsgivere 5
CPV kode 45000000
Myndighedstype Kommune

Dokumenter & materiale

Dokumenter > application/pdf

Tildelings- og udvælgelseskriterier

Tildelingskriterier Økonomisk mest fordelagtige bud
Uddybning af tildelingskriterier Ordren tildeles tilbuddet med det bedste forhold mellem pris og kvalitet, vurderet på grundlag af de i udbudsmaterialet anførte underkriterier.
Udvælgelseskriterier Såfremt Fredensborg Kommune modtager mere end 5 konditionsmæssige ansøgninger om prækvalifikation, udvælger Fredensborg Kommune de 5 ansøgere, som - ud over hensynet til en optimal konkurrence - vurderes bedst egnede til at løse opgaven. Udvælgelsen vil ske på baggrund af en helhedsbedømmelse af de fremsendte referencer og dermed den dokumenterede erfaring fra tilsvarende/sammenlignelige projekter, hvor det vil blive tillagt vægt, at der dokumenteres erfaring med projektering og opførelse af idrætsfaciliteter, hvor faciliteter for udøvelse af gymnastik tillægges særlig vægt.
Følgende mindstekrav er gældende for ansøgningen:
Ansøgere vil ikke komme i betragtning, hvis de har ubetalt forfalden gæld jf. afsnit 5 litra c) (i vedhæftede udbudsannonce) på mere end kr. 100.000,- ekskl. moms.
Ansøgeren skal i det senest afsluttede regnskabsår dokumentere et positivt resultat efter skat og en positiv egenkapital.
Der henvises i øvrigt til vedhæftede udbudsannonce vedr. Personlige forhold, Teknisk kapacitet og Økonomisk og finansiel kapacitet til brug for ansøgning om deltagelse. Udbudsannoncen er ligeledes offentliggjort på D|K2 Bygherrerådgivning as hjemmeside www.d-k2.dk

Kontaktperson

Navn Morten Krüger
Telefon +45 30665147
E-mail mk@d-k2.dk

Ordregiver

Navn Fredensborg Kommune
Adresse Egevangen 3 B
2980 Kokkedal
DK
Telefon +45 72562414
E-mail mk@d-k2.dk
WWW www.fredensborg.dk

Modtager af tilbud

Navn D|K2 Bygherrerådgivning as
Adresse for modtagelse af tilbud Byggeweb, TN390522

 

Send til en kollega

0.062