23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

NORDIC fliseklæb og gulvspartelmasse

Udløber
20. juli 2024

Når det handler om til montering af gulvvarme, er det ikke ligegyldigt, hvilken fliseklæb eller gulvspartelmasse der anvendes. Vi har derfor fået NORDIC fliseklæb og NORDIC selvnivellerende gulvspartelmasse specielt fremstillet til at sikre en effektiv fastgørelse af fliser og anden gulvbelægning oven på varmesystemet.

Vi har sørget for, at vores produkter opfylder kravene til:

Temperaturbestandighed
Elasticitet
Styrke
Varmeledning.

Temperaturbestandighed:
NORDIC Fliseklæb og NORDIC selvnivellerede gulvspartelmasse er specielt designet til at modstå høje temperaturer og termiske udvidelser, som kan forekomme pga. varmen fra gulvvarmepladerne.

Elasticitet:
NORDIC Fliseklæb og NORDIC selvnivellerende gulvspartelmasse er elastisk, så materialet kan absorbere eventuelle bevægelser og termiske udvidelser. Hvis fliseklæb eller gulvspartelmasse er for stift, kan det resultere i revner eller løse fliser som følge af temperaturændringer.

Styrke:
NORDIC Fliseklæb og NORDIC selvnivellerende gulvspartelmasse sikrer en solid binding, da der kan være større belastning og bevægelse pga termiske ændringer.

Varmeledning:
NORDIC Fliseklæb og NORDIC selvnivellerende gulvspartelmasse har en bedre varmeledningsevne, der sikrer, at varmen overføres fra gulvvarmepladerne til gulvoverfladen.

Nordic Fos
A. P. Møllers Allé 55
2791 Dragør
Dragør Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40649190
P nummer: 1024860503

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063