23948sdkhjf
Del siden

Nordic Fos

Nordic Fos A/S er specialister i gulvvarmeplader, og med et innovativt gulvvarmesystem med energieffektive gulvvarmeplader, sikres både komforten og energibesparelser hos forbrugeren.

Vores løsninger omfatter både gulvvarmeplader, gulvvarmeslanger, tilbehør og gulvvarmesæt

Gamle gulvvarmeanlæg, der er baseret på varmeslanger indstøbt i beton, har ofte en reaktionstid på 24 timer. De nye NORDIC systemer skærer reaktionstiden ned til kun 30 minutter. Derfor kan en rumtermostat let regulere varmeforbruget løbende – f.eks. når solen i løbet af dagen giver en naturlig opvarmning. Eller når der er mange mennesker i rummet. Termostaten kan regulere varmeforbruget løbende, derved sparer forbrugeren på varmeregningen og nyder godt af et langt bedre indeklima. 

Én plade klarer det hele 

NORDIC nye gulvvarmeplade har aluminiumvarmefordeling på hele pladen og har samtidig et vendespor integreret i alle plader. Dermed skal du nu kun bruge én pladetype under arbejdet. Pladerne passer til varmeslanger på 12, 16 og 20 mm. De måler 120x60 cm (0,72 m²), leveres bukket i et handy mål på 60 x 60 cm og vejer under 1 kg. Alt dette er med til at gøre monterings-arbejdet både nemmere og hurtigere end før. 

Vores løsninger kan bruges til alle gulvtyper NORDIC og gulvvarmepladerne er produceret i XPS 350, der har en høj trykstyrke 35 t/m². Til forskel til andre løsninger i EPS har XPS en betydelig bedre langtid trykstyrke. Dette har stor betydning for gulve der udsættes for belastning. XPS har en minimal fugtopsug i forhold til EPS og derfor forberedt til løsninger med både køling og varme. Derfor kan man lægge alle typer gulve umiddelbart ovenpå gulvvarmepladerne: fliser, klinker, natursten, parket og laminatgulve. 

Læs mere om vores gulvvarmesystem.

Vores kunder omfatter:

  • Private
  • VVS
  • Boligforeninger
  • Arkitekter
Nordic Fos
A. P. Møllers Allé 55
2791 Dragør
Danmark
CVR nummer: DK40649190
P nummer: 1024860503
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.07