23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Gummi magneter fra Larko Magnet åbner op for helt nye løsninger

Udløber
24. januar 2028

Protego Gummi magneter fra Larko Magnet er i løbet af de seneste år blevet en af de helt centrale spillere inden for brugen af magnetiske produkter. Magneterne er blevet en fast komponent i løsninger hos rigtig mange forskellige virksomheder, og der er i den grad kommet fokus på gummimagnetens unikke egenskaber.

Hos Larko Magnet er I garanteret kvalitets gummimagneter, som er indkapslet i materialet santoprene. Vi anvender hovedsageligt de kendte og stærke neodym magneter, hvilket sikrer jer som kunde et produkt med en særdeles stærk holdekraft samtidig med, at gummimaterialet beskytter den overflade, som den skal fastgøres på.

Hvilke udfordringer står I over for?
Gummi magneten anvendes inden for rigtig mange forskellige brancher lige fra offshore og vedvarende energi til reklamebranchen og den mindre skiltevirksomhed. De mange dimensioner og mulige gevindtyper inden for gummimagneter øger anvendelsesmulighederne betydeligt, og der er fortsat rigtig mange opgaver, hvor gummi magneter med fordel kunne indgå som en del af løsningen.

Gummi magneter kan være jeres løsning
Står I med et projekt, hvor gummimagneter måske er vejen frem, så tag gerne fat i os for en snak omkring jeres muligheder. Vi står gerne til rådighed for teknisk rådgivning og support, og der er mulighed for at arrangere prøver på gummimagneter, hvis der skulle blive behov for dette.

Ring til os på tlf. 39 65 48 00, eller kig ind på vores hjemmeside for yderligere informationer om vores gummimagneter.

Larko Magnet International A/S
Meterbuen 6, bygning 9
2740 Skovlunde
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12295537
P nummer: 1003955589

Kontaktperson

LK
Lars Kobberholm
Direktør
+45 39 65 48 00 post@larko.dk

Send til en kollega

0.063