23948sdkhjf

Få dit EIT-instrument kalibreret hos EFSEN

Tilbydes
Udløber
17. januar 2020

EFSEN UV & EB TECHNOLOGY er det europæiske center for kalibrering af EIT-instrumenter. Vi er certificeret til at kalibrere i overensstemmelse med EIT-standarder. På vores kontor i Holte har vi faciliteter til kalibrering, og vores medarbejdere er uddannet af EIT til at kalibrere og udstede certifikater i henhold til EIT-standarder.

Kalibreringer udføres altid på en lys-bue lampe - medmindre en anden UV-kilde er aftalt. Hvis din primære UV-kilde er en mikrobølgelampe, kan vi tilbyde at kalibrere på en fusionslampe for at sikre mere nøjagtige nominelle værdier.

 

Vi kalibrerer følgende EIT-instrumenter

Vi kalibrerer standard højt effektinstrumenter (UVA, UVB og UVV område: 100mW / cm2-10W / cm2. UVC område: 10mW / cm2-1W / cm2).

Vi kalibrerer ikke Low Power (LP) instrumenter, mellemtoner instrumenter og instrumenter, der indeholder et UVA2 filter.

UVA-, UVB- og UVC-filtre kalibreres på en Hg-kilde, og UVV-filtre kalibreres på en Ga-kilde som standard. Alle filtre kan kalibreres på en Hg-kilde efter anmodning.

 

Sådan kan vi kalibrere dit instrument

Kontakt vores kalibreringsafdeling på calibration@efsen.dk. Vi kalibrerer normalt instrumenter hver onsdag og returnerer dem den følgende dag, forudsat at der ikke er behov for større reparation. Modtager vi dit instrument senest tirsdag, vil det blive kalibreret samme uge.

Har du eventuelle spørgsmål, så hiv fat i Julie Boesen på julie@efsen.dk.

 

Læs mere her.
Udbyder
EFSEN UV & EB TECHNOLOGY (Efsen Engineering A/S)
Skovlytoften 33
2840 Holte
Danmark

Julie Boesen
Telefon: +45 45650265
Fax: +45 4565 0261


Se hjemmeside
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.137