23948sdkhjf
Del siden

EFSEN UV & EB TECHNOLOGY (Efsen Engineering A/S)

Med ideen om at markedsføre elektron beam hærdning (EB) i de nordiske lande, startede Karin Efsen i 1986 Efsen Engineering A/S.

Nu navngiver vi os som EFSEN UV & EB TECHNOLOGY, da vores fokus ligger både på strålingsteknologi inden for områderne UltraViolet (UV) hærdning ved hjælp af UV/UV-LED lys og Electron Beam (EB) hærdning ved hjælp af accelererede elektroner.  

Vi fjerner usikkerhed og ustabilitet i UV-hærdningsprocessen ved at levere og udvikle UV-udstyr, der er selvregulerende for at kunne udføre konstante og målbare processer for fremstillingen af slutbrugerprodukter, der bruger UV i deres produktion.

Med udgangspunkt fra Holte dækker vi både Skandinavien, de baltiske lande, Europa og resten af verden med vores forskellig produktportefølje, der kommer til gavn i brancher indenfor elektronik, optisk fiber, medico, grafisk/print, samt træ- og møbelindustrien og emballageindustrien.

Vi er fremadsynet

Med en vision om at levere mere sikrer og kvalitetsbevidste slutbruger-produkter, er vi med til at sætte dagsordenen for fremtidens teknologi standard indenfor strålingsteknologien UV. Vores ICAD® teknologi er en af de vigtigste udviklinger for UV-branchen, der for første gang giver mulighed for kontinuerlig overvågning af UV-output under produktionen. Vi er stolte af at kunne give vores kunder et højere niveau af processikkerhed end det generelle UV-marked.

ICAD® er en integreret del af W-LED for wood (træindustrien) og P-LED for print (grafisk og print industrien).

 Her er de produkter, vi siden 1986 har brugt på, at blive eksperter i:

 Vi leverer 360 graders løsninger

Hos EFSEN kan du få hele pakken. Med et løsningsorienteret mind-set ser vi 360 grader på problemstillinger, så producenter, kemi- og lakleverandører, maskinleverandører, universiteter og laboratorier, får ordentlig service og rådgivning indenfor industriel anvendelse af stråling. Vi ser os selv som en stærk kombination af salg og konstruktion lige fra totalløsninger af enkeltstående maskiner til at vi indbygger UV LED lamper på eksisterende komponenter.

Hvordan måler man UV/UV-LED? - Hands-on kursus i UV/UV-LED måling

Endags-træningskursus for beslutningstagere og brugere i UV-industrien, der søger at optimere eget UV-udstyr, processer og forståelse for, hvorfor og hvordan UV skal måles. Læs mere og tilmeld dig her.

 

UVCbyEFSEN

Vi er passionerede udviklere af UV-designology – sofistikerede og smukke desinfektions-løsninger 

Vores årtiers lange erfaring med UV-teknologi har gjort os til den foretrukne leverandør, når lynhurtig desinfektion af arbejdspladsen er målet. Løsningerne udviklet af os bliver i dag brugt af offentlige institutioner såvel som hos private arbejdspladser, til gavn for folkesundheden og alles tryghed​.  

Med Covid-19 lærte vi at tænke vores liv anderledes – på kort tid har vi lært at leve i en ny hverdag, hvor lyntests, afstand og grundig rengøring er blevet et livsvilkår. Og med nye bakterier og vira har samfundet brug for de effektive redskaber til reducering af smittespredning, som vi gennem vores erfaring med teknologien, har udviklet.​ 

I en ny verdenssituation hvor en stor del af befolkningen prioriterer højt hygiejneniveau, tilbyder vi en serie produkter til at bekæmpe bakterier og vira i selv de omgivelser, hvor sprit og sæbe ikke rækker. Alle løsninger er udviklet ud fra vores designology koncept, hvor højt kendskab til teknologi kombineres med æstetisk design. Vores løsninger der udvikles i samarbejde med designere, spænder over alt fra funktionelle møbler, håndholdte løsninger og robotter – fælles for dem alle er effektiv og kemifri desinfektion, der har en lang og bæredygtig levetid. 

UVCbyEFSEN er en innovationsvirksomhed udsprunget af årtiers erfaring med udvikling af innovativ, sikker og effektiv anvendelse af UV-teknologi –​ derfor er vi specialister i produkter til UV-desinfektion​, og du er garanteret en veldokumenteret desinfektion af arbejdspladsen, når du benytter løsninger fra os, og er i gode hænder når effektive produkter er påkrævet​. 

​Visionen for fremtiden er at etablere os som nordisk designhus inden for UV-desinfektion. Designology. Producent af produkter som er differentierede til at være æstetiske og funktionelle desinfektionsløsninger. Vi ønsker at blive anerkendt som virksomheden bag genkendelige løsninger inden for UV-design, der skaber nytte. 

UVCbyEFSEN – effektiv og smuk teknologi til desinfektion, til gavn for samfundet og folkesundheden

Her er vores desinfektions produkter:

 

Mød os!

Du er altid velkommen til at komme forbi kontoret i Holte og møde vores team.
Giv os gerne et kald eller send en mail inden på: +45 4565 0260 eller efsen@efsen.dk.

  

Hold dig opdateret 

Nyheder om UV & EB tekonologi  direkte i din mail-indbakke - Tilmeld vores nyhedsbrev her

Nyheder om produkter, messer og aktiviteter - Følg os på LinkedIn her 

Er du interesseret i HÆRDNING? -  besøg os på efsen.dk

Er du interesseret i DESINFEKTION? - besøg os på uvcbyefsen.dk 

EFSEN UV & EB TECHNOLOGY (Efsen Engineering A/S)
Skovlytoften 33
2840 Holte
Danmark
CVR nummer: DK13483744
P nummer: 1000572553
13
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.031