Specialister i processer indenfor føde- og drikkevarebranchen
Blanchering, skrælning, kogning, overtræk, destillation, afdampning, pasteurisering, dehydrering, ekstrudering, krympeemballering - damp spiller en rolle ved et stort antal næringsmiddel processer, fra tilberedning og forarbejdning til konservering og emballering.
Meget få kendte mærker indenfor fødevareindustrien når forbrugeren uden at damp spiller en rolle i fremstillingen.
Vores teknikere er eksperter i at kombinere vores produkter, med kendskab til produktionsprocesser og industristandarder, for at hjælpe fødevareproducenter og OEM´er indenfor følgende områder:
- Højere produktionskapacitet
- Pålidelighed og forhindring driftstop
- Forbedring af produktkvalitet med mindre spild
- Reduceret energiforbrug
- Energiudnyttelse
- Overholdelse af myndighedskrav og sundhed og sikkerhed, f.eks. 3-A, EHEDG, FDA, EU hygiejne
Læs mere om vores services indenfor processer i føde- og drikkevarebranchen.