23948sdkhjf
Del siden

Thybotech ApS

Hos Thybotech ApS er vi specialister indenfor reparation og service på industripumper, industrigear og industriventilation. Vi udfører alt fra pumpereparation, coating af pumper, ventilreparation til maskinreparation og forebyggende vedligehold med laseropretning og afbalancering. Vi har meget special SKF lejeværktøj, og enerpack hydraulik pumper og udstyr til at kunne håndterer store og små opgaver. Vores mange års erfaring gør Thybotech ApS til en stærk samarbejdes partner.

På vores maskin -og reparations værksted foretager vi renovering af alle typer maskiner og udstyr. Vi har renoverings arbejdspladser som er specifikt indrettet til levnedsmiddel og KEMI reparation med vaskemaskiner og ultralyds rensere.

Vi har manuelle drejebænke, fræsere, rundslibere, plansliber, boremaskiner, vaskemaskiner og ultralydsrensere til at kunne håndterer både store og små opgaver på vores nye 750 kwm værksted.

Vi har også en velsoigneret lager kapacitet med mange SKF lejer, olietætningsringe, o-ringe, pakninger, shims og stor boltelager. Ring hvis du har en akut opgave vi kan hjælpe med at løse, eller en reservedel som mangles. Husk vi har DØGNVAGT SERVICE. Ring 20862640

Du kan læse meget mere på vores nye opdateret hjemmeside. Thybotech ApS

Thybotech ApS
Industrivej 12
8653 Them
Danmark
CVR nummer: DK30496582
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.062