23948sdkhjf
Del siden

Centrum Pæle A/S

Centrum Pæle A/S blev etableret i 1965 på virksomhedens nuværende adresse i Vejle med det primære formål at producere piloteringspæle.

Udover vores sortiment af standardpæle, producerer vi også koblinger, skruepæle, mastefundamentspæle, energipæle og bjergsko.

Koblinger: Centrum Pæle A/S har udviklet og patenteret CPG-koblingen, der er konstrueret således, at der sikres momentstivhed, træk og trykbæreevne som på tilsvarende pæle uden kobling. CPG-koblingen er testet og godkendt efter pælestandarden EN 12794 som en klasse A-kobling (den bedste klasse), hvilket betyder, at den kan benyttes selv ved hård ramning uden at miste sine egenskaber.

Skruepæle: Med indførelsen af de skærpede krav til at minimere støj og vibrationer er det afgørende at kunne implementere innovative løsninger, der lever op til disse krav. Vores skruepæle er designet for at minimere støj og vibrationer, hvilket gør dem ideelle til anvendelse i tætbebyggede områder, hvor der skal tages særlige hensyn til omgivelserne.

Mastefundamentspæle: Stabil og alsidig funderingsløsning med mastefundamentspæle. Udover at fungere som et stabilt fundament til elektrificering af det danske jernbanenetværk, er mastefundamentspælene ideelle som fundament til bl.a. solcelleparker.

Energipæle: Energipælen er en traditionel præfabrikeret piloteringspæl med indstøbte jordvarmeslanger, hvori cirkulation af væske optager eller afgiver energi til jorden. Bygningens fundament sørger således både for at bære bygningen, men fungerer også som køle- og varmeforsyning.

Bjergsko: Til opgaver, hvor pælen skal forankres i meget hård undergrund, f.eks. fjeld og kalklag, kan der indstøbes en bjergsko, der sikrer den fornødne forankring i undergrunden. Endvidere hindrer bjergskoen pælespidsen i at blive knust under pæleramningen.

Centrum Pæle A/S
Grønlandsvej 96
7100 Vejle
Danmark
CVR nummer: DK27242561
P nummer: 1002405987
75
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.029