23948sdkhjf

Nyt om navne: Ny produktionsdirektør hos Teknologisk Institut

Anne-Lise Høg Lejre er blevet udnævnt til ny produktionsdirektør ved Teknologisk Institut.
46-årige Anne-Lise Høg Lejre har masser af opbakning til at arbejde for at skabe vækst for fremtidens produktion i Danmark. Teknologisk Instituts administrerende direktør Søren Stjernqvist karakteriserer hende som en åben, positiv og vellidt leder med et stort netværk og et fantastisk talent for at mestre samarbejdets kunst og skabe værdi for industrien.

- Der er et stort behov for en massiv indsats for at styrke danske fremstillingsvirksomheders konkurrenceevne, og derfor har vi valgt Anne-Lise Høg Lejre til at stå i spidsen for dette arbejde, da hun tidligere har bevist, at hun har et godt indgreb med små som store virksomheder, fortæller Søren Stjernqvist.

Direktørtitlen er velfortjent
Direktørudnævnelsen er ikke kommet bag på medarbejderne i Plastteknologi, som Anne-Lise har været centerchef for i de sidste ti år. Hun forlader et veldrevet, hvor medarbejdertrivslen er i top, og hvor den kommercielle omsætning er forøget med 18 procent i 2012 sammenlignet med forrige år.

- Blandt hendes største styrker er, at hun er en knivskarp strateg og i sandhed mestrer den multidisciplinære faglighed, som bliver en stadig mere central del af det industrielle forretningsmiljø. Derudover er hun altid en god sparringspartner for os medarbejderne og har en speciel evne til altid at se muligheder frem for begrænsninger. Det er ikke underligt, at hun gang på gang har fået topkarakterer som leder i Instituttets interne medarbejderundersøgelser, siger samstemmende sektionsleder for forretningsudvikling Mads Kogsgaard Hansen og faglig leder Naseem Theilgaard fra Teknologisk Institut, der er enige om, at udnævnelsen er velfortjent.

Anne-Lise indledte karrieren i laboratoriet med den hvide kittel på tilbage i 1990’erne, hvor plast- og biokompatibilitet var blandt nøgleordene i en branche, som hun har været i tæt kontakt med, lige siden hun efter sit første job hos Carlsberg kom til Teknologisk Institut i 1991. Hun testede blandt andet forskellige materialeløsninger til øredræn og var stærkt medvirkende til opbygningen af Instituttets videnskabelige styrkeposition inden for antibakterielle overflader til medicinsk udstyr og udvikling af knogleimplantater – en indsats der blev en forløber for meget af det, som medarbejderne i Plastteknologi arbejder med i dag.

Gennem årene er det også blevet til en række videnskabelige artikler om polymermaterialers viskositet og overfladeegenskaber samt nanokompositters krybeegenskaber. Og i de sidste fire år har hun ledet nationale og internationale forsknings- og udviklingsprojekter inden for nanokompositter.

I dag er hun medlem af flere interessegrupper inden for teknologi og innovation, herunder Den strategiske styregruppe inden for Velfærd i Syddanmark og Medicoindustriens policygruppe for teknologi, innovation og uddannelse. Hun sidder ligeledes i Presafes ekspertkomité og Plastpanoramas redaktionskomité.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094