23948sdkhjf

Ny ejer puster liv i Hollensen Energy

Den midtjyske virksomhed, Hollensen Energy, som i sidste uge blev erklæret konkurs, kører nu videre med den nordjyske virksomhed Industrivarme A/S som ny ejer.
Under navnet Hollensen Energy 2013 A/S vil der fortsat blive drevet virksomhed med basis i Ikast og omegn. Den nordjyske virksomhed Industrivarme A/S vil nemlig sammen med udvalgte medarbejdere videreføre en del af aktiviteterne. Og afhængig af udviklingen i det nye selskab kan der senere blive brug for flere af de medarbejdere, som i sidste uge blev opsagt som følge af konkursen. Det oplyser det nye selskab, hvis medarbejdere til at starte med forsat vil være at finde i de samme lokaler som det tidligere selskab.

Læs også: Hollensen Energy erklæret konkurs

Med den nye ejer er det planen at vende tilbage til nogle af de dyder, som Hollensen tidligere var kendt for. Der skal blandt andet være større fokus på de danske kunder indenfor blandt andet biomasseanlæg, varmepumper og solenergi, oplyser selskabet.

Det nye selskab vil dog også have en række aktiviteter udenfor Danmark. Især i Norge vil der blive ydet en indsats for at finde nye kunder og servicere gamle kunder. Den nye ejer har desuden stor erfaring med projekter på Grønland, ligesom der løbende arbejdes med projekter udenfor Danmark.

- Vi har jo kendt Hollensen Energy i mange år, og vi har altid haft stor beundring for deres høje faglige niveau. Derfor er vi glade for at kunne hjælpe en række medarbejdere videre, og vi håber at det bliver til mange flere med tiden. Købet af aktiverne passer perfekt ind i vores strategi i Industrivarme A/S, og vi føler at de to organisationer kan tilføre hinanden en hel del. Nu glæder jeg mig til at komme rundt og hilse på nye såvel som gamle kunder i Hollensen regi, lyder det fra direktør i Hollensen Energy 2013 A/S, Allan S. Jakobsen.

Industrivarme A/S, der har hovedsæde i Storvorde ved Aalborg og et datterselskab på Grønland, beskæftiger sig med varme- og dampløsninger til såvel fjernvarmeværker som industrielle virksomheder. Der er cirka 40 ansatte i virksomheden, som ejes 50 procent af kapitalfonden Vækst-Invest Nordjylland og 50 procent af den adm. direktør og tekniske chef i virksomheden.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094