23948sdkhjf

Verdo samler kraftværkskompetencer

Samtidig indlemmes Industrivarme helt i Verdo-koncernen og skifter navn.

Under det nye navn Verdo Energy samles alle koncernens kraftværkskompetencer – lige fra ide og teknologi til service og drift.

Det skal det gøre det lettere for varmeværker og industri at orientere sig.   

- Tilværelsen som driftsleder i et energianlæg bliver mere og mere kompleks som følge af nye teknologier og omfattende regulering. Det gør vi nu op med. I Verdo Energy bliver det så enkelt som muligt at forholde sig til de mange valg, fordi vi samler alle de ydelser og kompetencer, som den enkelte virksomhed har brug for, siger Henrik Bøgh Nielsen, der er divisionsdirektør i Verdo Energy.

Eksempelvis kan lederne fra et fjernvarmeværk nu orientere sig samme sted efter et nyt anlæg, det være sig biomasseanlæg, solvarmeanlæg, varmepumpeanlæg eller kedel-anlæg, optimering af deres anlæg, og når de vil handle brændsler. Men også når de søger rådgivning til energibesparelser, har brug for bistand til ny lovgivning og regulering, eller vil styrke deres kundeservice.

Fuld integration af opkøb
Samtidig med, at Verdo Energy bliver introduceret, bliver Industrivarme fuldt integreret i Verdo. 

Selskabet Industrivarme skifter navn til Verdo Energy Systems A/S. Dermed bliver Industrivarme et produktnavn samtidig med, at virksomheden bliver fuldt integreret i Verdo. 

- Vi har opdateret selskabsnavnet, så de bedst muligt afspejler det, vi beskæftiger os med. Industrivarme har gennem årene udviklet sig til en professionel leverandør af energianlæg, og derfor skifter navnet til det mere sigende Verdo Energy Systems. Engelsk betegnelse signalerer yderligere vores ambitioner om at blive førende i Nordeuropa indenfor energianlæg, siger Henrik Bøgh Nielsen.

Allan Jakobsen, tidligere ejer af Industrivarme og direktør i Industrivarme, fortsætter på direktørposten under det nye navn. 

Navneskifte og lancering af digital platform for Verdo Energy sker 11. oktober 2017.

Verdo Energy består af 162 medarbejdere med base i Randers, Storvorde og Ikast.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109