23948sdkhjf

Det sker: Sæt dansk offshore på landkortet

Spændende workshop 28. november for alle, der vil præge sektoren for fremtiden
Dansk knowhow inden for energiindvinding på havet er enestående. Både inden for offshore olie/gas og havvindmølleteknologi er danske virksomheder med helt fremme, også internationalt.

Men, hvordan sikrer vi danske virksomheder andel i fremtidens markeder? Og hvilke nye udviklingsprojekter skal Offshore Center Danmark iværksætte for at hjælpe processen på vej?

Det er det spændende tema for en workshop 28. november i Esbjerg. Her er alle virksomheder og aktører inden for offshoreindustrien samt virksomheder med interesse for sektoren inviteret til at deltage og bidrage til at sætte fremtiden i fokus.

Vær med til at styrke dansk offshoreindustri - Workshoppen er en enestående mulighed for at være med til at definere og påvirke fremtidige aktiviteter til styrkelse af dansk offshoreindustri. Det vil glæde os at se både medlemmer af Offshore Center Danmark og andre virksomheder til denne event, hvor vi også skal sikre videreførelsen af de gode resultater fra det treårige udviklingsprojekt Energi på havet, fortæller Marianne Thorlund Tølbøll, Offshore Center Danmark.

- Energi på havet satte fokus på væksten i offshoreindustrien, som de seneste år har været midt i en utrolig udvikling. Men konkurrencen er hård, og det er vigtigt at få sat fokus på de områder, hvor danske virksomheder har kompetencerne – og så lade andre lande tage sig af markeder, hvor vi alligevel ikke har en reel mulighed for at konkurrere, fortsætter Marianne Thorlund Tølbøll.

På workshoppen er ordet frit til at sætte navn på fremtidens mest spændende markeder og fremtidige aktiviteter. Alle ideer noteres, og efterfølgende vil Offshore Center Danmark sørge for at inddrage relevante producenter eller samarbejdspartnere, som kan være med til at vurdere praktiske og kommercielle udfordringer.

Workshoppen finder sted 28. november i Innovatourium hos EASV kl. 11.30-16 i Esbjerg, og deltagelse er gratis. En stor del af workshoppen er afsat til at høre på deltagernes ideer og forslag, herefter udvikles ideerne til reelle tiltag. Dagen indledes med en let frokost, så ingen skal arbejde på tom mave.

- Vi har tidligere set, hvordan det var en stor succes at samle plastindustrien og offshoreindustrien som et led i Energi på havet og få de to verdener til at tale sammen og udvikle nye løsninger. Jeg tror på, at workshoppen vil åbne mange nye døre og skabe nye initiativer, så jeg håber naturligvis på stort fremmøde, siger Marianne Thorlund Tølbøll.

Læs mere om workshoppen og tilmeld dig på www.energipaahavet.dk .
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094