23948sdkhjf

Ny chef til El:Con Innovation

Jan Nørgaard er tiltrådt som ny chef i specialkompetence-selskabet El:Con Innovation A/S.
I El:Con’s direktion er der glæde over, at 41-årige Jan Nørgaard har sagt ja til ledelsesopgaven i El:Con Innovation. Med teknisk indsigt og solid ledelseserfaring har Jan Nørgaard den helt rette profil til at sikre selskabet en fortsat sund udvikling, udtaler administrerende direktør Claus Søgaard Poulsen:

- Vi har strategisk fokus på energioptimering og tekniske løsninger til vedvarende energi og energibesparelser. Kompetencerne har vi samlet i El:Con Innovation A/S. Det har derfor været afgørende, at vores nye mand i spidsen er stærk inden for de forretningsområder.

Solid erfaring med teknik og ledelse
Jan Nørgaard trækker på erfaringer fra en elektronikteknisk uddannelse samt en 20 år lang karriere med en række lederstillinger i ind- og udland, i det der i dag er Vestas-koncernen, hvor vedvarende energi, styring og elektronik er nøgleord.

De sidste fire år har Jan Nørgaard været ansat som vice president, Vestas Quality Management, hvor han blandt andet leverede solide resultater inden for organisationsudvikling og procesoptimering.

Som øverste ansvarlig for El:Con Innovation ser Jan Nørgaard frem til at styrke og udvikle aktiviteterne i selskabet, så vækstpotentialet, der naturligt ligger i den grønne omstilling af samfundet, udnyttes optimalt.

Lys fremtid trods prognose om lav aktivitet
Lavt aktivitetsniveau har de senere år præget installationsbranchen, og det vil ifølge brancheorganisationen Tekniq ikke ændre sig markant i 2013. For at indfri El:Con’s økonomiske målsætninger kræver det både optimering af processer og udnyttelse af vækstmuligheder. Hos El:Con satses stort på grønne tekniske løsninger, så trods de afdæmpede prognoser ser Jan Nørgaard lyst på fremtiden:

- Energibesparelser og vedvarende energi rækker ind i fremtiden. Vi oplever stigende interesse for at komme i gang med små og store energiprojekter hos både erhverv og private. Besparelsespotentialet er enormt, og derfor er der et stort marked for installation, servicering og optimering af tekniske løsninger i bygninger og industrien, siger han, og fortsætter:

- Hos El:Con oplever vi også succes med et kundeorienteret setup, hvor vi i stedet for at etablere os i udlandet, har bygget eget specialtavleværksted i Danmark – i nærheden af vores kunder. Det har givet flere kunder i butikken, fordi de oplever tæt og ukompliceret dialog, og dermed en langt lettere proces omkring deres projekter. Den succes skal naturligvis optimeres til fordel for både kunder og forretning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078