23948sdkhjf

Deif lancerer ny identitet: - Verden ændrer sig, men vi ændrer os også

Hos Deif i Skive har de gennem længere tid haft et bredt fokus på både styringssystemer til og integration vedvarende energianlæg. Men sådan har opfattelsen ikke nødvendigvis været for omverdenen, og derfor lancerer de nu deres nye brandidentitet.

Initiativet skal ses i lyset af, at den efterhånden gamle virksomhed, der fylder 90 år i år, i løbet af årene har udviklet sig til at være mere end producent af generator-controllere, og det vil de gerne kommunikere bredere ud.

- Deif er vokset og har ændret sig i løbet af de seneste år. Den nye brandidentitet repræsenterer den naturlige udvikling af den transformation. I dag tilbyder Deif enheder og løsninger, der øger energieffektiviteten og forlænger levetiden for vores kunders strømproducerende anlæg. Og vi spiller en stigende rolle på markedet for at integrere nye klimavenlige teknologier og energikilder som brændselsceller og brint, siger administrerende direktør Christian Nielsen i en pressemeddelelse.

Ifølge Vibeke Trærup, der er senior global marketing manager hos Deif, kommer re-brandingen på et tidspunkt, hvor det er vigtigt at gøre opmærksom på sine evner, fordi der er stor efterspørgsel på løsninger til den grønne omstilling.

- Verden ændrer sig, men vi ændrer os også. Og det skal vores brand også afspejle, siger Vibeke Trærup til Electronic Supply, Energy Supplys søstermedie. 

Udover ønsket om at kommunikere virksomhedens kompetencer mere klart ud indebærer den nye brandidentet også et logo i nye farver og en opdateret hjemmeside.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109