23948sdkhjf

Alle de store med til OWIB

Stor interesse fra vindmølle-producenter og udviklere for deltagelse på den internationale B2B event for havvindmølleindustrien i november.
Tilmeldinger fra ind- og udland er i fuld gang for deltagelse ved den internationale B2B event for havvindmølleindustrien, OWIB 2012, der finder sted 14.-15. november i Esbjerg. Offshore Wind International Business2Business er på få år blevet en af de toneangivende events inden for den globale havvindmølleindustri, og blandt andet deltager flere af markedets producenter og udviklere af havvindmøller.

Det gælder blandt andet de to energiselskaber Vattenfall og Dong Energy, som begge driver en række havvindmølleparker.

- Vi kigger ind i et voksende offshore marked, hvor vi bygger større og større havvindmølleparker, længere fra kysten og på dybere vand. OWIB er et godt forum, hvor vi kan møde branchen og høre om, hvordan andre virksomheder arbejder med teknologiudvikling, og så har vi stadigvæk vores målsætning om at producere ren og pålidelig energi, siger senior harbour, transport & logistic manager Bjarne Sloth Jacobsen, Dong Energy Wind Power.

Envision og Siemens er med
Det er sjette år i træk, at OWIB samler den internationale industri for havvindmølleteknologi til en hel dags speeddating, hvor der er mulighed for at møde nye samarbejdspartnere, leverandører og interesseorganisationer ansigt til ansigt. Sidste år deltog 325 personer fra 12 nationer ved eventen.

Udover Dong Energy og Vattenfall deltager blandt andet repræsentanter fra mølleproducenterne Siemens og Envision Energy, som for nylig har etableret sig i Danmark og gerne vil i dialog med europæiske leverandører.

- Det er første gang, vi deltager, og vi ser OWIB som et rigtig godt mødested for den internationale havvindmølleindustri. Dansk knowhow står stærkt globalt, og vi ser gode muligheder for samarbejde på tværs af landegrænserne, siger direktør Anders Rebsdorf, fra Envision’s Innovationscenter i Danmark.

OWIB er ligesom de foregående år arrangeret i samarbejde med Invest in Denmark under Udenrigsministeriet. Derudover har Vindmølleindustrien og Esbjerg Erhvervsudvikling sammensat et særligt konferenceprogram med fokus på branchens udfordringer i fremtiden under titlen ”The future demand of the offshore wind supply chain”.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109