23948sdkhjf

Energinet inviterer til sidste borger-workshop om Energiø Bornholm

Bornholmerne får nu sidste mulighed for at sætte deres præg på energiø-projektet.

Der bliver mulighed for at se nogle mere konkrete forslag til, hvordan den kommende omformerstation i forbindelse med Energiø Bornholm skal se ud.

Det sker, når Energinet inviterer til den anden og sidste borger-workshop om arbejdet med landskab og arkitektur på omformerstationen d. 2. februar 2023.

Det skriver Energinet i en pressemeddelelse.

Arkitema har bearbejdet de inputs, som borgerne kom med på det første borgermøde, som blev holdt den 14. december sidste år. Til den kommende workshop vil man derfor kunne se skitser, der præsenterer forskellige muligheder for at indpasse stationen i det eksisterende landskab. 

- Jeg synes, vi havde en god første workshop, hvor der kom mange spændende input og tanker fra deltagerne. Der var selvfølgelig også bekymringer for, hvordan anlægget kommer til at tage sig ud, og hvordan det vil påvirke dem, der bor i området. Nu har vores arkitekter arbejdet videre med alle input og gået mere i detaljen med hvordan, man kan imødekomme bekymringerne og indpasse stationen på en måde, så den passer ind i landskabet. Jeg håber, at der vil komme endnu flere til den anden workshop, så vi kan få så mange input med som muligt fra dem, der skal have stationen i deres lokalområde, siger Kim Søgaard Mikkelsen, hovedprojektleder på Energiø Bornholm i pressemeddelelsen.

Borgerne har, ligesom til første workshop, mulighed for at komme med deres løsningsforslag og inputs, som vil blive samlet sammen og tages med i processen, indtil det endelige forslag til udformningen præsenteres af Arkitema og Energinet 20. marts 2023.

Workshoppen foregår på Bornholms Højskole d. 2. februar kl. 19-21.30 og man skal tilmelde sig via Energinets hjemmeside.

Artiklen er en del af temaet Energiøer.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125