23948sdkhjf

Ny forsyningsalliance på Langeland er et politisk nik fra at blive til virkelighed

Langeland Forsyning og Langelands Elforsyning mangler blot politikerne i Langeland Kommunes godkendelse, før de 80 ansatte i de to selskaber bliver kollegaer i et nystiftet serviceselskab.

Det skriver Fyens.dk

Foreningen af de to selskaber skal dels sikre forbrugerne billigere energi dels være en sikkerhed for at opgaverne bliver på lokale hænder.

Beregninger viser blandt andet, at man med et nyt fælles serviceselskab kan spare tre millioner om året.

- De tre millioner kroner skal vi have høstet til gavn og glæde for Langeland og langelænderne. Det er det, der er vigtigst, og det, der er driveren for os, siger Lars Birk Rasmussen, administrerende direktør i Langeland Forsyning.

De tre millioner skal blandt andet hentes på administrationsgangen, hvor der er en tom direktørstol i elforsyningen, og hvor forsyningsselskabet står uden økonomichef. Stillinger der ikke genbesættes. Lars Birk Rasmussen understreger dog, at der ikke udstedes nogen fyresedler i forbindelse med sammenlægningen.

Når politikerne har godkendt den nye konstruktion, skal selskabet stiftes med en ny bestyrelse – desuden mangler man også et navn for det fælles selskab.

Selskabet har her i de indledende faser haft arbejdsnavnet Forsyning Service Langeland.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097