23948sdkhjf

Better Place får lån på knap 300 mio. kr.

Efter to års granskning har EU-investeringsbanken EIB bevilliget elbilfirmaet Better Place et lån på 40 mio. euro svarende til næsten 300 mi. kr.
Størstedelen af pengene - knap 30 mio. euro eller 223,5 mio. kr. - skal være med til at finansiere selskabets infrastruktur i Danmark og sikre driften i de kommende år. Det skriver Børsen.

- Vi er ved at afslutte platformen af anlægsarbejde, og når vi er færdige med det i slutningen af året, er det også betalt. Lidt af pengene skal bruges til det, men nok så meget skal pengene sikre de første års drift, så vi har en så lang landingsbane som muligt, mens vi opbygger mængden af brugere, siger Johnny Hansen, adm. direktør i Better Place, til Børsen.

Selskabet, der i dag tæller mellem 250 og 300 brugere, har lige nu omkostninger for omkring 100 mio. kr. om året. Men Better Place regner ikke med, at der går mange år, før selskabet vil begynde at tjene penge.

- Vi skal nå 20.000 brugere på vores netværk, før vi tjener penge på det her, og min vurdering er, at det tager to-tre år at komme derop. Nok mere tre end to år, siger Johnny Hansen til Børsen.
Han regner med, at selskabet kan have omkring 1000 brugere ved udgangen af 2012.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11