23948sdkhjf

Ikea sætter strøm til sine kunder

Med to nye ladestandere til kunderne og to elbiler til arbejdskørsel for sine medarbejdere bakker Ikea Taastrup op omkring, hvad virksomheden ser som fremtidens transportmiddel.
Nyt samarbejde mellem Ikea og elbiloperatøren Better Place har resulteret i, at to ladestandere nu står klar til at oplade kundernes elbiler, mens de besøger varehuset i Taastrup. Ladestanderne er opsat på kundeparkeringspladsen foran varehuset, og kan i alt lade fire elbiler ad gangen. De nye ladestandere til elbiler er et led i Ikeas overordnede transportstrategi.

- Vi er rigtig glade for, at vi nu kan tilbyde de af vores besøgende, som kommer i elbil, muligheden for at lade deres bil op, mens de besøger vores varehus. Vi tror på, at elbiler bliver en del af fremtidens måde at transportere sig rundt på, og vi vil gerne være med til at gøre det endnu lettere at være elbilejer, siger varehuschef, Peter Steenberg.

Elbiler skal inspirere medarbejderne
Og ladestanderne har allerede fået de første to ”brugere”. Ikea Taastrup har nemlig indkøbt to elbiler til brug for medarbejdere i arbejdstiden. For som Peter Steenberg siger:

- Vi har en del gøremål, som kræver at vi kører i bil. Vores to nye elbiler kan rigeligt dække langt størstedelen af kørslen. Samtidig giver vi vores medarbejdere mulighed for at prøve at køre i elbiler. Det kan inspirere til, at de på et tidspunkt også vil overveje, at skifte deres almindelige biler ud.

I Better Place er man også glad for det nye samarbejde.

- Offentlige ladestandere giver god mening på steder, hvor folk ofte parkerer i lidt længere tid. Det gør de fleste, der besøger Ikea. Så jeg er meget glad for, at én af landets mest besøgte parkeringspladser nu er klar til elbiler, forklarer Susanne Tolstrup fra Better Place.

Better Place har netop færdiggjort et nationalt netværk af i alt 18 batteriskiftestationer.
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109