23948sdkhjf

El-målerekspert rykker ind på det danske marked og henter ny landechef

Finske Aidon er blandt de førende på det nordiske marked for intelligente-elmålere og smart grid.

De står allerede for mere end 50 procent af markedet Norge, 40 procent i Finland og tilsvarende store andele i Sverige. Og nu rykker de ind i Danmark.

Til at sikre væksten har man ansat Carlo Lazar som Country Manager, som blandt andet har arbejdet 10 år hos Eltel Networks og været direkte ansvarlig direktør for udrulning af mere end en million el-målere i Danmark.

- Det danske el-marked står overfor en række spændende udfordringer i de kommende år. Med den stigende implementering af elbiler, herunder ladestationer til private boliger og ejendomme, såvel som en meget hastig omstilling fra gas til energirigtige løsninger såsom varmepumper, står elnettet overfor særdeles store udfordringer, siger Carlo Lazar og tilføjer: 

- Stigende elforbrug, der ifølge Energinet vil være op til 100% større i 2030, skaber større behov for at sikre at elektriciteten bliver anvendt optimalt, styre belasningen og undgå nedbrud af elnettet og tilpasning til hele digitalisering af samfundet. Nøjagtige realtidsdata er nøglen til at håndtere udfordringen, og det er derfor vores mål i Aidon at dække de behov, herunder et overblik over lavspændingsnettet, 

Artiklen er en del af temaet Navnenyt.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.093