23948sdkhjf

Det sker: Dansk erhvervsdelegation ser på energi i Japan

Dansk Erhverv får nu en unik mulighed for at tage del i fremtidens japanske energimarked, når udenrigsminister Villy Søvndal leder en dansk erhvervsdelegation i Japan den 22. - 25. oktober.
Deltag i den danske erhvervsdelegation til Japan ledet af den danske udenrigsminister Villy Søvndal og den danske minister for klima, energi og bygninger Martin Lidegaard den 22.-25. oktober.

Der er planlagt aktiviteter, der giver en unik platform for danske virksomheder inden for viden og teknologi i energiindustrien til at styrke deres profil i forhold til både eksisterende og potentielle partnere i Japan.

Skift i Japans engergipolitik
Den japanske energipolitik står over for dramatiske ændringer; i stedet for den tidligere fokus på atomkraft, er der nu en stigende fokus på vedvarende energi og energieffektivitet.

Japan er verdens tredjestørste økonomi, og indtil atomkatastrofen i marts 2011 havde Japan fokus på fortsat udvikling af atom-energi som en stor kilde til landets energiforsyning.

Efter katastrofen, er atomkraft sat på stand-by, og landet introducerer en ny energipolitik i august 2012. Feed-in tariffer for sol, vind og biogas er allerede blevet gennemført, derudover er der en øget fokus på energieffektive løsninger.

Kilde: Udenrigsministeriet

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078