23948sdkhjf

Nordjysk teknikinstallatør ansætter nyt topchef - retter blikket mod vækst

Efter mere end syv år med Hans Peter Andersen i spidsen som adm. direktør sifter Nordelektro ud på posten som øverste chef. 

Med virkning fra den 1. juni 2022 er Thomas Boll Matthiesen tiltrådt som ny adm. direktør hos den tekniske servicespecialist med afdelinger i Aalborg og Frederikshavn. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Thomas Boll Matthiesen kommer til Nordelektro fra Norlys, hvor han blandt andet var samlet ledelsesansvarlig for hele fusionen mellem Eniig og SE inden for energiområdet samt en del af den øverste ledelse i Norlys Energi. CV’et vidner om stor kommerciel og salgsmæssig erfaring fra ledende stillinger inden for industrien og energiområdet. Foruden Norlys medbringer han således direktør- og ledererfaring fra virksomheder som Siemens, Kohsel Elektronik, Ørsted, NRGi og Difko.

– For mere end seks år siden formulerede bestyrelsen en ny strategi for at skabe det Nordelektro, vi kender i dag, hvor vores Teknisk Facility Management-koncept udgør det bærende fundament. Gennem hele den proces har vi haft Hans Peter Andersen ved roret til at styre os sikkert igennem, og det skylder vi ham en stor tak for, , udtaler bestyrelsesformand René Aakjær Jacobsen i pressemeddelelsen og fortsætter:

– Men nu er tiden kommet til at accelerere det nye Nordelektro, og det kræver en direktør med en mere kommerciel profil. Her er valget faldet på Thomas Boll Matthiesen, der har erfaring med udvikling af salgs- og markedsstrategier fra store danske og internationale virksomheder.

Fundamentet er på plads

I 2015 traf Nordelektro en strategisk beslutning om ikke længere at være en del af licitationsmarkedet. Siden har virksomheden udviklet sig fra at være en entrepriseforretning til nu udelukkende at basere sig på forebyggende vedligehold, service og reparation af maskiner og tekniske installationer med Teknisk Facility Management som det samlende koncept på tværs af fagområderne.

Processen har krævet en gennemgribende digitalisering af hele organisationen – fra administrationen til den kørende servicemontør. Med fundamentet på plads er det ’nye’ Nordelektro nu klar til vækstrejsen med Thomas Boll Matthiesen i front.

Den afgående direktør Hans Peter Andersen vil fortsætte hos Nordelektro i en periode for at sikre en optimal onboarding af Thomas Boll Matthiesen.

NORDELEKTRO A/S
Regnskabsår 2020 2019
Valuta mio. DKK mio. DKK
Bruttofortjeneste 20,559 22,808
Primært resultat -1,129 0,477
Resultat før skat -1,150 0,450
Skat af årets resultat -0,251 0,110
Årets resultat -0,898 0,339
Egenkapital 4,627 5,525
Antal ansatte 43 46
Kilde: CVR

Se nøgletal og flere artikler om:
Læs mere om: Nordelektro
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094