23948sdkhjf

Green Power Denmark har fundet sin nye vice-administrerende direktør

Green Power Denmark har fundet sin nye viceadministrerende direktør med ansvar for infrastrukturområdet, der vedrører reguleringen af netselskaberne.

Det bliver Mette Rose Skaksen, der senest kommer fra en stilling som vicedirektør i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, der får ansvaret for de virksomheder, der opererer indenfor den monopoliserede del af den elektriske værdikæde. 

Det skriver Green Power Denmark i en pressemeddelelse.

– Med Mette Rose Skaksen får vi en enormt faglig dygtig viceadministrerende direktør, der ikke blot har erfaring med monopolregulering, men som også kommer med stor erfaring med medlemsorganisationer. Jeg glæder mig over, at det er lykkes at finde en så kompetent viceadministrerende direktør, der samtidig som person passer perfekt ind i det nye ledelsesteam, siger Kristian Jensen, CEO hos Green Power Denmark. 

Med ansættelsen af Mette Rose Skaksen har Green Power Denmark fundet det sidste medlem af Green Power Denmarks ledelse. Ledelsen består udover Mette Rose Skaksen af administrerende direktør Kristian Jensen, viceadministrerende direktør Jan Hylleberg, Kamilla Thingvad, direktør, energiproduktion og -udvikling og handel, Jørgen S. Christensen, direktør, netteknik og intern service og Thomas Aarestrup Jepsen, direktør, kommunikation og public affairs.

Mette Rose Skaksen tiltræder til august. Hun har udover rollen som vicedirektør i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen også haft flere ledelsesroller i DI, blandt andet som branchedirektør. Hun har en Ph.D. i nationaløkonomi.

Artiklen er en del af temaet Navnenyt.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.11