23948sdkhjf

Lindø stormer frem: Har udlejet kæmpe areal og køber endnu mere op

Det går strygende på Odense Havn Lindø. Hovedparten af det nybyggede 400.000 kvm store havneområde er udlejet, hovedsageligt til Bladt Industries, der i de kommende år skal producere et stort antal monopæle på Lindø. Området stod færdig i slutningen af 2020.

- Når Bladt er i fuld produktion, så vil to tredjedele af det ny oplagsområde blive brugt, fortæller havnedirektør Carsten Aa, Odense Havn.

Carsten Aa forventer, at der inden for kort tid også vil være andre af Lindøs vindrelaterede virksomheder, som har behov for plads på det nye område.

En anden hovedaktør på Lindø er Vestas, som fremstiller naceller til sine største møller her.

- Vi regner med, at der er flere, der får behov. Der vil nok løbende være underleverandører, som har behov for plads. Jo større møllekomponenterne bliver, jo mere vil der være behov for plads, siger Carsten Aa.

Derfor er der også planlagt flere udvidelser. Odense Havn har opkøbt områder sydvest for det eksisterende industriområde. 

- Vi køber løbende op på naboarealerne. Vi har købt omkring 650.000 kvadratmeter, siger Carsten Aa.

Du kan læse artiklen i sin fulde længde hos Energy Supplys søstermedie Jern og Maskinindustrien - Bemærk at det kræver abonnement.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109