23948sdkhjf

Stifter af Fauna Energi er gået konkurs: Blev hentet af politiet

Tidligere på måneden kom det frem, at det konkurstruede Fauna Energi havde overladt alle sine kunder til konkurrenten Velkommen. 

Stifteren af Fauna Energi Martin Storm Rasmussen er efterfølgende blevet erklæret konkurs, og det samme er holdingselskabet MSAC Holding og MCSC Aps. I forbindelse hermed er der varslet et krav for over 200 millioner kroner i konkursboerne. 

Det skriver Børsen. 

De to kuratorer bag konkursboerne har i forbindelse med sagen rettet henvendelse til politiet, da man efter en gennemgang af konkursboet kunne konstatere mulige strafferetlige forhold. . Det betød at politiet straks herefter hentede skyldneren. 

- Det er særdeles usædvanligt, at man allerede første dag efter et par timers møde i en konkursbehandling finder anledning til at lave en indberetning til politiet, og at skyldneren bliver afhentet kort tid efter, siger Peter Wedel Ranch Krarup, Mazanti Andersen, der er den ene af de to kuratorer, til Børsen. 

Ifølge Børsens oplysninger har en lang række kreditorer blandt andet lånt Martin Storm Rasmussen millioner i forventning om et afkast på 10 procent pr. kvartal. De afkast er i nogle tilfælde udeblevet. 

Samtidig undersøges det om forudbetalinger for et to-cifret millionbeløb fra Fauna Energis kunder fortsat er tilstede i koncernen. 

Martin Storm Rasmussen, som er løsladt igen, har ikke ønsket at kommentere på sagen, mens tidligere bestyrelsesformand for Fauna Energi David Rachat-Nielsen ikke har besvaret Børsens henvendelser.

(Forsidefoto: Colourbox)

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096