23948sdkhjf

Tidligere bestyrelsesformand i Fauna Energi erklæret konkurs

Sø- og Handelsretten skulle mandag tage stilling til sagen mod David Nikolaj Nielsen, der tidligere hed David Rachat-Nielsen.

Her tog det kun retsformand Thomas Finne Andersen fra Sø- og Handelsretten fire minutter at afsige konkursdekret over David Nikolaj Nielsen, der i samme ombæring deponerede sin advokatbestalling. 

Det skriver Børsen.

David Nikolaj Nielsen har i mange år arbejdet for den bedragerimistænkte tidligere Fauna Energi-direktør Martin Storm Rasmussen, blandt andet som bestyrelsesformand i energi-selskabet. Han er mistænkt for at have trukket store millionbeløb ud af sin klientkonto og overført størstedelen til Martin Storm Rasmussen.

Kuratorerne mener ligeledes, at David Nikolaj Nielsen har handlet erstatningspådragende i forhold til de udbetalinger, der var med til at tømme kassen hos Fauna Energi.

David Nikolaj Nielsen var ikke selv til stede i retten, men han erkender gældsforholdet bag konkursbegæringen, oplyste hans advokat Julian von Benzon i retten mandag.

Martin Storm Rasmussen er sigtet for at have franarret velhavere, venner og familiemedlemmer for mindst 307 millioner kroner, men der er anmeldt krav for over 700 millioner kroner i dennes konkursboer og kurator Peter Krarup fra Mazanti-Andersen antydede i retten at Martin Storm RAsmussens påståede bedrageri kan runde 1 milliard kroner. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079