23948sdkhjf

Nyt om navne fra AEA, Coromatic, Brunata og Seaborg Technologies

Seaborg ansætter chef for Communication & External Affairs

Seaborg og søsterselskabet Hyme har ansat Per Mikael Jensen i en nyoprettet stilling som chef for intern og ekstern kommunikation, Public Affairs samt marketing, IR og PR. Sammen med det eksisterende hold på området bliver hans opgave at udvikle og drive den strategi for de udadvendte aktiviteter, som selskabet i takt med dets udvikling i stigende grad har brug for.

- Vi er kommet langt i vores udvikling og er nu tæt på 100 ansatte. Det giver et øget pres for, at vi bliver endnu bedre til at fortælle om vores udvikling internt og eksternt, og samtidig øger indsatsen overfor partnere, investorer, ansatte og det omgivende samfund, siger Troels Schönfeldt, co-founder og CEO i Seaborg.

Seaborg udvikler en ny generation af atomkraftanlæg. Søsterselskabet Hyme udvikler en teknologi, der gør det muligt at opbevare og gemme energi i smeltet salt, uanset hvilken kilde, energien stammer fra. 

Per Mikael Jensen er uddannet journalist og har arbejdet i forskellige lederstillinger på blandt andet Politiken og Jyllands-Posten. Siden 2001 har han arbejdet som CEO i forskellige selskaber, heraf godt 10 år i London og New York for Metro International, der udgav aviser i 23 lande, adm. dir. for TV2 Danmark og senest som adm. dir. for Altinget/Mandag Morgen. De seneste to år har han været selvstændig rådgiver og bestyrelsesmedlem i en lille håndfuld selskaber.

Kilde: Seaborg Technologies/Hyme

Aktive Energi Anlæg A/S

Finn Møller Stougaard er indtrådt i direktionen hos Aktive Energi Anlæg A/S (kilde: CVR).

Aktive Energi Anlæg A/S er rådgivende totalentreprenør med speciale i fjernvarmeanlæg, kraftvarmeanlæg og energianlæg.

Brunata International Holding A/S

Jesper Holm Kristoffersen er indtrådt i direktionen hos Brunata A/S (kilde: CVR).

Brunata A/S er leverandør af fleksible løsninger til individuel fakturering af udgifter for varme- og vandforbrug.

BE Installationer Viborg A/S

Klaus Møller er indtrådt som bestyrelsesformand hos BE Installationer Viborg A/S i stedet for Henning Aabrik. Samtidig er Magne Schmidt Jakobsen, Kim Ricken Jørgensen og Klaus Møller udtrådt af bestyrelsen (kilde: CVR).

BE Installationer Viborg A/S er en midtjysk elinstallatør.

Coromatic A/S

Caroline Eva Linnéa Anderberg er udtrådt af bestyrelsen hos Coromatic A/S (kilde: CVR).

Coromatic A/S er leverandør af generatorer, køleanlæg, ventilation, energioptimering, alarmering samt brandslukningsanlæg.

Djurs Vand Erhverv A/S

Svend Bjørn Helmer er indtrådt som bestyrelsesformand hos Djurs Vand Erhverv A/S i stedet for Nis Kaper Buch, mens Svend Bjørn Helmer er udtrådt som næstformand. Samtidig er Niels Jørgen Johnsen Jensen og Jørgen Baden Olsen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Ole Vognstrup (kilde: CVR).

Djurs Vand Erhverv A/S tilbyder hjælp til vandforsyninger af alle størrelser indenfor såvel administration og drift.

Energinet Forretningsservice A/S

Morten Gade Christensen er udtrådt af direktionen hos Energinet Forretningsservice A/S (kilde: CVR).

Energinet har ansvaret for at drive de overordnede transmissionssystemer i Danmark inden for el og gas.

Fjernvarme Horsens A/S

Michael Pedersen er indtrådt som medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem hos Fjernvarme Horsens A/S i stedet for Jesper Skov Iversen (kilde: CVR).

Fjernvarme Horsens A/S står for fjernvarmeforsyningen i Horsens Kommune.

Fors A/S

Christina Hansen, Jens Kristian Jensen og Jacob Søegaard er indtrådt i bestyrelsen hos Fors A/S i stedet for Torben Henning Jørgensen, Marinus Bastian Meiner og Steen Klink Pedersen. Dorrit Lisa Kromann er indtrådt i bestyrelsen hos Fors Spildevand Holbæk A/S, Fors Spildevand Lejre A/S, Fors Spildevand Roskilde A/S, Fors Vand Roskilde A/S, Fors Vand Holbæk A/S og Fors Vand Lejre A/S i stedet for Søren Rasmussen. Christina Hansen, Kurt Næsted Nielsen, Carsten Rasmussen og Jacob Søegaard er indtrådt i bestyrelsen hos Fors Holding A/S i stedet for Hans Christian Benedict Ahlefeldt-Laurvig, Lars-Christian Brask, Marinus Bastian Meiner og Steen Klink Pedersen. Samtidig er Berit Horsted Godskesen og Uffe Peter Laursen indtrådt som koncernmedarbejdervalgt bestyrelsesmedlem i stedet for Marianne Carlsen og Rico Boye Hansen (kilde: CVR).

Fors er forsyningsvirksomhed i Holbæk, Lejre og Roskilde Kommuner, der leverer vand, fjernvarme, renser spildevand, indsamler affald og driver genbrugspladser.

GEV Holding A/S

Knud Hoff Lauridsen er udnævnt som næstformand hos GEV Holding A/S, GEV Elnet A/S, GEV Fibernet A/S, GEV Vand A/S og GEV Varme A/S i stedet for Nis Christian Sørensen. Samtidig er Anni Lund Thrane indtrådt i bestyrelserne (kilde: CVR).

GEV A/S leverer varme og el til Grindsted.

Green Energy Scandinavia A/S

Hans Peter Michelet er udnævnt som bestyrelsesformand hos Green Energy Scandinavia A/S i stedet for Eystein Aspesletten, der dog forbliver i bestyrelsen (kilde: CVR).

Green Energy Scandinavia A/S sælger solcellemoduler.

Ishøj Forsyning Holding ApS

Ole Beckmann Skourup er udnævnt som bestyrelsesformand hos Ishøj Forsyning Holding ApS, Ishøj Spildevand A/S og Ishøj Vand A/S i stedet for Ebbe Rosenberg, der dog forbliver i bestyrelserne. Henning Bjerre er udtrådt som næstformand, men han forbliver dog i bestyrelserne. Samtidig er Per Meyer Jepsen og Steen Skovhus indtrådt i bestyrelserne i stedet for Tina Braunstein og Birgit Nielsen (kilde: CVR).

Ishøj Forsyning ApS står for vand- og spildevandsforsyning i Ishøj Kommune.

NK-Forsyning A/S

Anders Frederik Gjesing er indtrådt som næstformand i bestyrelsen hos NK-Forsyning A/S, NKE-Elnet A/S, NK-Service A/S, NK-Spildevand A/S og NK-Vand A/S i stedet for Daniel Lillerøi (kilde: CVR).

NK-Forsyning står for forsyning af el, vand, spildevand og vejbelysning i Næstved Kommune.

Norlys Energi A/S

Anne Marie Kindberg er indtrådt i bestyrelsen hos Norlys Energi A/S i stedet for Bo Lynge Rydahl (kilde: CVR).

Norlys er en fusion mellem Eniig og SE og et af Danmarks største energiselskaber.

Ole’s Olie A/S

Ole Kierstein Jensen er udtrådt af bestyrelsen hos Ole’s Olie A/S (kilde: CVR).

Ole’s Olie A/S er leverandør af fyringsolie.

Vejen Forsyning A/S

Niels Therkildsen er udnævnt som næstformand i bestyrelsen hos Vejen Forsyning A/S, Vejen Renseanlæg A/S, Vejen Spildevand A/S og Vejen Vand A/S i stedet for Anni Grimm. Samtidig er Jakob Bech Jensen og Peter Svane indtrådt i bestyrelsen i stedet for Knud Peter Wad og Morten Øland. Pia Fey er samtidig indtrådt som medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem i stedet for Boye Wehlast (kilde: CVR).

Vejen Forsyning A/S står for vand- og spildevandsforsyningen i Vejen Kommune.Nederst på formularen

Verdo Trading A/S

Henrik Nørbo Mosegaard er indtrådt i direktionen hos Verdo Trading A/S i stedet for Thomas Windfeldt Bornerup (kilde: CVR).

Verdo er er af Danmarks største energiselskaber.

Vestas Wind Systems A/S

Hans Martin Smith er indtrådt i direktionen hos Vestas Wind Systems A/S i stedet for Eva Marika Fredriksson (kilde: CVR).

Vestas er en af verdens største vindmølleproducenter.

Wexpo International A/S

Mia Wethje Søndergaard og Morten Wethje Søndergaard er indtrådt i bestyrelsen hos Wexpo International A/S (kilde: CVR).

Wexpo International A/S er leverandør af produkter til fjernvarme og vandforsyning.

Ørsted – Anholt Offshore A/S

Allison Marie Metzak er indtrådt i direktionen hos Ørsted – Anholt Offshore A/S, Ørsted Horns Rev I A/S og Ørsted Horns Rev 2 A/S i stedet for Andreas Stokholm Keiding (kilde: CVR).

Ørsted er en af Danmarks største energiselskaber.

Artiklen er en del af temaet Navnenyt.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094