23948sdkhjf

14 nye ansigter og nye medejere er kommet til: AEA fortsætter med at hyre

Hos Aktive Energi Anlæg (AEA) i Herning går det godt. 

Der er sorte tal på bundlinjen, godt gang i nye opgaver og serviceforretningen. Og så er der strømmet ny folk til i en lind strøm siden foråret. 

Rent faktisk er der kommet 14 nye ansatte på lønningslisten. 

- Vi har primært ansat medarbejdere inden for service og projekt. Vores tekniker- og montørstab, der hører under AEA’ service og montageafdeling, blev udvidet med syv nye medarbejdere, hvoraf de fire, der er serviceteknikere, udfører systematisk service og forebyggende vedligehold, fortæller direktør Kim Jørgensen.

Projektafdelingen hos AEA er ligeledes udvidet med fire projektledere, hvoraf de to er nyuddannede maskinmestre, der inden endt uddannelse, var i praktik hos AEA.

- Derudover er der tilført yderligere tre medarbejdere inden for teknisk design, idet kravene til blandt andet visualisering af projekter samt dokumentation er øget betragteligt, oplyser Kim Jørgensen. 

Fortsætter trenden

Trods de mange nyansættelser søger AEA fortsat folk. Og også denne gang er det service-afdelingen, der trækker.

- Vi vil fortsætte med nyansættelser, da vi har stor succes inden for service og vedligehold, da der er stor efterspørgsel på det hos vores kunder, siger Kim Jørgensen. 

- Vi søger derfor fortsat flere serviceteknikere til serviceafdelingen. Derudover søger AEA en teknisk konsulent, der skal tilknyttes vores salgsafdeling, der i dag kun har seks ansatte, og hvor potentialet i den igangværende energipolitik, er kæmpestort.

 Ny medejer - ny formand

Det er ikke kun i de respektive afdelinger i AEA, at der er kommet nye hoveder til.

Kort før jul blev CM Advice ny medejer med fem procent af selskabet. I spidsen for det står erhvervsmanden Henrik Clausen, der overtager posten efter Niels Otto Andersen, der efter mange år i bestyrelsen har ønsket at stoppe. 

Samtidig har økonomichef Finn Stougaard købt ejerandele i selskabet og er dermed også indtrådt i direktionen. 

Årsagen til, at der er blevet solgt små bidder fra er en strategisk beslutning.

- AEA’s bestyrelse har truffet  en strategisk beslutning om at styrke virksomheden med yderligere kompetencer for dermed at sikre et stærkt management og AEA’s videre udvikling, forklarer Kim Jørgensen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094